HAVADAN ATILAN SEYİR FÜZESİ [SOM]

Başlatan levo, 05 Şubat 2011, 11:58:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhtemelen slam-er. Bizde o fuzeden de var zaten. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 10 Nisan 2023, 19:08:44
Som-J Block II  en az  1000 km olmazi gerekir
Denizdeki ve karadaki hareketli hedefleri vurmak için Blok 2.

Menzil ile ilgili değil alameti fabrikası, azaltılmış görünürlük ve hareketli hedefleri vurma... Mesajı Paylaş

Alıntı YapRoketsan, Bayraktar Kızılelma'dan atılan SOM-J Mühimmatının temsili görüntüsünü paylaştı.

Mesajı Paylaş
]

Þimdi Yunan düşünsün,ben boşu boşuna anka3, Kızılelma ve Kaan gibi projeler var iken yurtdışına para ve siyasi tavizler vermemize gerek yok demiyorum, Umarım som J attığı günü de görürüz Mesajı Paylaş

Doğru söylediz Denizci16. Kaynakları okurken dalgınlıktan absürt bir hata yapmışım. (Alttaki mesaja ithafen) Mesajı Paylaş

Yanlış anlamayın sn.fırtına som j için 3.90 aim120 için 3.65 demek istediniz heralde aim120 nın çapı 177 mm olsada kanatlardan dolayı muhtemelen 40-50 cm çapı vardır yani kızılelma iki somj veya aim120(gökdoğan) taşıyabilir.veyahut 1 somj,1 de Aim120 taşıyabilir. Mesajı Paylaş

Alıntı YapKale Arge KTJ-3200 motoru ✅

— Kale Arge tarafından yerli imkanlarla geliştirilen KTJ-3200 Turbojet Füze Motoru ile ATMACA ve SOM füzelerinin önündeki ihracat 'takozları' kalktı.

— Motorun seri üretim teslimatları devam ediyor. 🚀

Ambargoya Son, İhracata Tam Gaz.

— Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, SOM Seyir Füzesi'nin Azerbaycan'a teslimatlarına yakında başlanılacağını açıkladı.

Mesajı Paylaş
]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz