HAVADAN ATILAN SEYİR FÜZESİ [SOM]

Başlatan levo, 05 Şubat 2011, 11:58:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: oflureis - 04 Haziran 2011, 15:53:29
bide ilk resimdeki füzeden cok poda benzior 

Üzerindeki katlanır kanatçıklara dikkatini çekerim. ;) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

başkan peki ismi ne bunun  haber sitelerinde bile sadece seyir füzesi olarak geciyor uzun zamandir bekledigimiz haber  biz atmacayi beklerken bu cıktı Mesajı Paylaş

Güzel ...Güzel bir haber.Artık THK hayırlı olsun pilotlarımız içinde hayırlı olsun. Mesajı Paylaş

EVET BOMBA BENDE ARKADAÞLAR VİDEO'YU BULDUM VE PAYLAÞIYORUM.....
http://www.bighaber.com/haber/izmir---yerli-seyir-fuzesi-180-kilometreden-hedefini-vuracak-yeni-haber-videosu-898204.html
yerde bütün füzelerimiz var HGK,SEYİR,TERSATIÞ , Nüfuz edici. artık bizimde mühimmatlarımız var oh be rahatl Mesajı Paylaş

Füze özellikleri
+Anti-gemi kabiliyeti
+Stealth tasarım ve alçaktan uçuşla fark edilmezi olanaksız.
+Menzili sayesinde uçak riske girmeden atış yapması
+Kara hedefleri radar gemiler vb. yok etmek için eşsiz
+Envanterdeki f-16block 30-40 ve f-4 lere takılabilme vb Mesajı Paylaş

Yunanlılar kabus görüyor WAFF ta ki yunan ordusunun kanadı suskunluklar içinde
Adı KGK-82
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 04 Haziran 2011, 17:42:10
Yunanlılar kabus görüyor WAFF ta ki yunan ordusunun kanadı suskunluklar içinde
Adı KGK-82

Daha çok kabus görecek onlar. Çooooook.  8) 8) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

aglatıcaz aglatıcaz waffa yunanlılar hiçbirşey yazamıyorlar :D Mesajı Paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=hAfjFm2jJo4&feature=player_embedded
Füzemizin çalışma prensibi, Bunker Buster gibi temel çalışma prensibidir.

http://www.youtube.com/watch?v=SuniKsBxZ10&feature=player_embedded
Buda Bunker Buster Bomb Çalışma prensibidir benziyorlar.
Test videolardır.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz