HAVADAN ATILAN SEYİR FÜZESİ [SOM]

Başlatan levo, 05 Şubat 2011, 11:58:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

çözüm 2. tufan eloktromanyetic top ile uzaya gönderip batarya pervane senkronize  edilerek uyduları vurmak veya dünyanın her hangi bir yerini vurmak nükler başlığımız  veya nükler olmadan  devam edicğim. Mesajı Paylaş

s 400 ler hemen gelmeli bence.  trump kaşınıyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: erol1234 - 11 Ağustos 2018, 19:46:19
s 400 ler hemen gelmeli bence.  trump kaşınıyor.

Peki bunun SOM ile alakası nedir? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: erol1234 - 04 Ağustos 2018, 20:14:29
çözüm 2. tufan eloktromanyetic top ile uzaya gönderip batarya pervane senkronize  edilerek uyduları vurmak veya dünyanın her hangi bir yerini vurmak nükler başlığımız  veya nükler olmadan  devam edicğim.

Pardon yaş kaç?? Mesajı Paylaş

SAVUNMA SANAYİNDE ÖNEMLİ GELİÞME! SOM MÜHİMMATI İÇİN İMZALAR ATILDI

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ile Roketsan AÞ arasında Hassas Güdümlü Stand-Off Mühimmatı (SOM) Projesi Seri Üretim Sözleşmesi imzalandı.

Savunma Sanayii Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, imza törenine, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ile Türk Silahlı Kuvvetleri, Roketsan ve TÜBİTAK yetkilileri katıldı.

KRİTİK ÖNEME SAHİP
Hassas Güdümlü Stand-Off Mühimmatı (SOM) Projesi, Hava Kuvvetleri Komutanlığının düşman hava savunma sistemlerinin menziline girmeden, kritik öneme sahip, sabit ve hareketli kara/su hedeflerini etkisiz kılmak amacıyla ihtiyaç duyduğu hassas güdümlü mühimmat tedarikini karşılamak amacıyla başlatıldı.

Sözleşme kapsamında, SOM mühimmatlarının farklı konfigürasyonlarında seri üretimi ve bazı alt sistem ile birimlerin millileştirme çalışmaları gerçekleştirilecek.

Mühimmatların seri üretimini Roketsan AÞ yaparken, tasarım, geliştirme ve millileştirme çalışmaları TÜBİTAK SAGE'nin katkısıyla yürütülecek.

https://www.ahaber.com.tr/gundem/2018/10/26/savunma-sanayinde-onemli-gelisme-som-muhimmati-icin-imzalar-atildi Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Kale grup bunun motorunu yapacaktı o ne oldu ? Mesajı Paylaş

Kale SOM motorunu üretmeyecek sadece arge görevini üstlendi seri üretimi tank da olduğu gibi sonra belirlenecek. Kale nin görevi bir tane çalışır motor üretmek sadece. Belki üretti yada üretti gibi bilemeyiz. Seri üretim yok diye Kale işini yapmadı diyemiyoruz yani onu demek istiyorum. Seri üretim diye bir şey yok Kale ile sözleşmede şu an için. Mesajı Paylaş
beğen

Acaba kaç adet üretmeyi düşünüyorlar? Mesajı Paylaş

Kh-35 Seyir füzesi Ka-52 üzerinde. Acaba biz de SOM'u savaş uçakları dışında farklı hava platformları ile fırlatmayı düşünüyor muyuz? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz