HAVADAN ATILAN SEYİR FÜZESİ [SOM]

Başlatan levo, 05 Şubat 2011, 11:58:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: fırtına getiren - 14 Aralık 2018, 10:05:49
Arkadaşlar Kale Grubu'nun motoru hakkında bilgisi olan var mı sonuç olarak 415 çok büyük bir rakam bu kadar motorun fransız Safran dan alınması biraz ziyan olurdu muhtemelen kalenin motoru bitmiş olacak ki 415 gibi bir sipariş gecilsin.

Dilerim öyledir.
Bundan sonra gerçekleştireceğimiz operasyonlarda bu füzeleri kullanarak bir kaç hedefi başarıyla vurup yok edelim ve görüntülerini paylaşalım. Güzel reklam olur. Yüzlerce SOM satabilirsek büyük gelir sağlarız. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Motor bitti diyelim som da kullaniyoruz

neden gezgin füzesi ortaya cikmadi Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin link=topic=2922.msg88653#msg88653 date=15 umudun f85
Motor bitti Gezginim som da kullaniyoruz

neden gezgin füzesi ortaya cikmadi
Gezgin fuzesi için TR 50 muadili bir motora ihtiyaç var sayın tumucin fakat ben yinede Gezgin füzesinin bu yıl içinde prototipinin gorulecegini düşünüyorum . Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 15 Aralık 2018, 01:00:50

Alıntı yapılan: tumucin - 14 Aralık 2018, 16:03:05

Hukumetin gezicilere gicigi var

Yapmayin böyle şeyler 🤣 Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: Nutuk - 15 Aralık 2018, 01:00:50
Alıntı yapılan: tumucin - 14 Aralık 2018, 16:03:05

Hukumetin gezicilere gicigi var

Bunu yeni gördüm +1 Akşam güldürdün beni nutuk. GEZGIN, SOM ve Atmaca dan daha stratejik bir silah. Kolay kolay ses ve görüntü cıkmaz bu projeden.. Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

GEZGİN SF konusunda en önemli mesele onu 800-1000 km lere ulaştıracak bir motoru nereden temin edeceğimiz.Fransa TR40 ları verdi ama SOM lar 300 km yi aşmıyor diye verdi.Gezgin için gerekli Scalp Naval de kullanılan TR50 motorunu verirler mi muamma.Biz ise daha KTJ3200 ü hazır edemedik.TR50 düzeyinde bir turbojet motoru üretmemiz kaç yıl alır acaba? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Hyperspace - 21 Ocak 2019, 13:21:25
    GEZGİN SF konusunda en önemli mesele onu 800-1000 km lere ulaştıracak bir motoru nereden temin edeceğimiz.Fransa TR40 ları verdi ama SOM lar 300 km yi aşmıyor diye verdi.Gezgin için gerekli Scalp Naval de kullanılan TR50 motorunu verirler mi muamma.Biz ise daha KTJ3200 ü hazır edemedik.TR50 düzeyinde bir turbojet motoru üretmemiz kaç yıl alır acaba?

Som high-high-low profilde 500 e yakın bir menzile gidebilir ancak o zaman alçaktan yaklaşan sinsi seyir füzesi niteliğini kaybeder. Ha ama güzel bir subsonik kara saldırı füzesi olur. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Gezgin füzesinin motorunu fransadan haric baska ülkelerden temin edemezmiyiz

mesela rusyadan Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz