Yönetime adaylık

Başlatan Hawkerx, 07 Şubat 2011, 14:55:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: ist_eternal - 07 Şubat 2011, 15:15:55
Ewet 10 numara olur,ülke envanterleri ve uluslararası taze haberler senin işin olabilir,sadece senin için link dosyası hazırla yacağım
HA İDE ÞU İMZANI DEĞİÞTİR LÜTFEN
Hocam bizede link dosyası filan bizim başımız kelmi
birazda bizede yardım lütfen...
Alıntı yapılan: BLACKHAWK - 07 Şubat 2011, 15:22:05
Adam akar yönetim :D
Özel mesaj atıyor birde destekle diye :D :D
Benim tecrübem senden çok ne yapcaz ? :D

İyi işler yapabilir destek veriyorum yapamazsa emekli olur en büyük ihtimal :D

Sen daha bıcırsın oglum hele bi dur Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 07 Şubat 2011, 15:23:24
İyi işler yapabilir destek veriyorum yapamazsa emekli olur en büyük ihtimal :D
Sen daha bıcırsın oglum hele bi dur
[/quote]

Bıcır ? :D güzelmiş

BlackHawk destek için teşşekürler. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Forumun kalitesinin yüksek tutulması açısından elbette yöneticilere ihtiyaç vardır. Bende destekliyorum.

Saygılar. Mesajı Paylaş
TSK Fotoğraf Galerisi
www.Turkmilitary.com

[quote author=
AHMET link=topic=2936.msg21526#msg21526 date=1297087396]
Forumun kalitesinin yüksek tutulması açısından elbette yöneticilere ihtiyaç vardır. Bende destekliyorum.

Saygılar.
[/quote]

Desteğinizden dolayı teşşekürler.
Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

[quote author=

Saygılar.
[/quote]

Hocam zaten hali hazırda yöneticiler var ama aktif olamıyorlar çoğunluk..

Arkadaşta kendini bu konuma laik görmüş, e bizde onu layık görüyoruz. ama iş bizde bitmiyor... başkalarının da bakması lazım bu konuya...

bu arada imzamdaki tavşanlar nasıl :D

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 07 Şubat 2011, 16:07:36
[quote author=

Saygılar.
Hocam zaten hali hazırda yöneticiler var ama aktif olamıyorlar çoğunluk..

Arkadaşta kendini bu konuma laik görmüş, e bizde onu layık görüyoruz. ama iş bizde bitmiyor... başkalarının da bakması lazım bu konuya...

bu arada imzamdaki tavşanlar nasıl :D

[/quote]
Black Opstan fırlamış gibi davşancuklar.
Karanlık işler var bu yönetici olma konusunda :D Patronları masaya davet ediyorum :D Mesajı Paylaş

Tamam fazla suyunu çıkarmayalım.. Mesajı Paylaş

Daha önce de belirttiğim şekilde şu an için herhangi bir yönetici ihtiyacımız söz konusu değil. Boşuna ısrar etmeyin. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bende destekliyorum.

Bir de Sayın SKYWOLF'u istifaya davet ediyorum, yerine de kendimi öneriyorum :) Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı yapılan: kanas - 07 Şubat 2011, 19:05:08
Bende destekliyorum.

Bir de Sayın SKYWOLF'u istifaya davet ediyorum, yerine de kendimi öneriyorum :)

Desteğiniz için teşşekürler. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz