Makale İstek

Başlatan Hawkerx, 07 Şubat 2011, 15:46:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Abuk sabuk istekler olmasın ama?

Mesela ben piyade tüfeklerinin hava araçalrına olan caydırıcılığı üzerine bir makale istesem olur mu?

Sen yinede kendi bilgine göre yaz makalelerini. Ha illa diyorsan ben başkalarının da istediklerini yazarım, o zaman süper olaman lazım bu konuda.. Misal ben  ;D Þaka.. :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 07 Şubat 2011, 16:05:27

Mesela ben piyade tüfeklerinin hava araçalrına olan caydırıcılığı üzerine bir makale istesem olur mu?

Sen yinede kendi bilgine göre yaz makalelerini. Ha illa diyorsan ben başkalarının da istediklerini yazarım, o zaman süper olaman lazım bu konuda.. Misal ben  ;D Þaka.. :D

Dostum piyade tüfeği hava aracına ne gibi bir etki yapabilirki ıraktaki bir amca tüfekle apache düşürmüştü :D Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Alıntı yapılan: Hawkerx - 07 Şubat 2011, 16:08:03

Sen yinede kendi bilgine göre yaz makalelerini. Ha illa diyorsan ben başkalarının da istediklerini yazarım, o zaman süper olaman lazım bu konuda.. Misal ben  ;D Þaka.. :D

Dostum piyade tüfeği hava aracına ne gibi bir etki yapabilirki ıraktaki bir amca tüfekle apache düşürmüştü :D
ben  nijer  fransa  savaşında  ak-47 ile  2 tane  f-22  3 tanede f-15  düşürdüm ;D    nasıl  etkisi olmasın Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 07 Şubat 2011, 16:09:59
Alıntı yapılan: Hawkerx - 07 Şubat 2011, 16:08:03

Dostum piyade tüfeği hava aracına ne gibi bir etki yapabilirki ıraktaki bir amca tüfekle apache düşürmüştü :D
ben  nijer  fransa  savaşında  ak-47 ile  2 tane  f-22  3 tanede f-15  düşürdüm ;D    nasıl  etkisi olmasın

Tamam abartmayalım konu gerçekliginde kaymasın. sayın Rekarnonun dediği konuda bir kaç anektot paylaşabilirim. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Derlemede yapılabilir ilgi çekici konularda misal sokak,şehir tankların,zırhlıların geleceği milli uçak projesinde neredeyiz benim aklıma ilk gelenler bunlar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ist_eternal - 07 Şubat 2011, 16:31:31
Derlemede yapılabilir ilgi çekici konularda misal sokak,şehir tankların,zırhlıların geleceği milli uçak projesinde neredeyiz benim aklıma ilk gelenler bunlar.
Güzel konular ilgi alanım. Mesajı Paylaş

Milli uçak projesini kimler yüklenebilir biz bu projeyi kaldırabilirmiyiz.Destek ülkeler neler olabilir.
Projenin detayları hakkında bir makale olabilir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 07 Şubat 2011, 16:58:22
Milli uçak projesini kimler yüklenebilir biz bu projeyi kaldırabilirmiyiz.Destek ülkeler neler olabilir.
Projenin detayları hakkında bir makale olabilir.

Bak buda güzel hem konu hakkında bazı ayrıntılarıda açıklayabilirim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ist_eternal - 07 Şubat 2011, 16:31:31
Derlemede yapılabilir ilgi çekici konularda misal sokak,şehir tankların,zırhlıların geleceği milli uçak projesinde neredeyiz benim aklıma ilk gelenler bunlar.
Bu bence güzel, özellikle zırh teknolojisinin geleceği. Zırh içerikleri pek bilinmiyor, nano teknoloji kullanımı yaygınlaştı(bu konuda dayanıklı karbon tüpler üzerinde çalıştıklarını duymuştu), geleceği var. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz