Makale İstek

Başlatan Hawkerx, 07 Şubat 2011, 15:46:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bana kalırsa en önemli konu geleceğin elektronik harp silahları ve muharebe koşulları adlı bir makale on numara olur..

bundan yirmi yıl sonraki olayları şimdiden görüp yazmak insana çok prestij kazandırır  ;)
(kimmsin senn, kahinmisin, Çık dışarı çıkkk ;D bkz. gora  ;)) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 08 Şubat 2011, 12:03:23
Bana kalırsa en önemli konu geleceğin elektronik harp silahları ve muharebe koşulları adlı bir makale on numara olur..

bundan yirmi yıl sonraki olayları şimdiden görüp yazmak insana çok prestij kazandırır  ;)
(kimmsin senn, kahinmisin, Çık dışarı çıkkk ;D bkz. gora  ;))

Bundan yirmi yıl sonraki bir türk yunan savaşı hakkında bir makale yazsam. süper olur. Benim içinde çok zevkli olur deniz savaşları,kara savaşları,hava savaşları diye part partda yazarım. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Alıntı yapılan: Hawkerx - 08 Şubat 2011, 12:07:10

Bundan yirmi yıl sonraki bir türk yunan savaşı hakkında bir makale yazsam. süper olur. Benim içinde çok zevkli olur deniz savaşları,kara savaşları,hava savaşları diye part partda yazarım.
ya yunanistani birakin kendimize daha guclu rakip secelim bence.mesela fransayla savasda durumumuz nasil olur gibisinden. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: QRI - 08 Şubat 2011, 12:22:58
Alıntı yapılan: Hawkerx - 08 Şubat 2011, 12:07:10

Bundan yirmi yıl sonraki bir türk yunan savaşı hakkında bir makale yazsam. süper olur. Benim içinde çok zevkli olur deniz savaşları,kara savaşları,hava savaşları diye part partda yazarım.
ya yunanistani birakin kendimize daha guclu rakip secelim bence.mesela fransayla savasda durumumuz nasil olur gibisinden.

Fransayla nasıl savaşıcaz. hadi israil desen neyse. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Fransa AB'nin en güçlü ülkesi konumunda, Almanya, İngiltere ile yarışır. Mesajı Paylaş

20 yil sonra akdenizde.1 ci dunya savasi nasil savasdik?
fransani misal olsun diye soyledim.yani citayi yuksek tutmak ve kendi capimiza uygun rakip secmeliyizki yiunanistan gibi ulkeler bizim icin fazla sorun olmasin.20 yil sonrada yunanistan olacaksa rakibimiz o zaman biz ireli yok geri gidiyoruz demekdir. Mesajı Paylaş

Bizde onlarla yarışırız :D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz