İngiltere Silahlı Kuvvetleri

Başlatan Falcon, 09 Şubat 2011, 15:10:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.


Buradan yorumlara ve sorulara başlayabiliriz.Gelecek bir zamanda resim ve video paylaşımı devam edecektir.İnşallah.
Mesajı Paylaş

İngiliz Tornado'su düştü


İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri (RAF)'ne ait Tornado GR4 tipi bir savaş uçağı evvelsi gün, 27 Ocak 2011 tarihinde eğitim uçuşu sırasında henüz bilinmeyen bir sepepten dolayı havada alev alması ve yanmaya başlamasının ardından çift kişilik mürettebatının fırlatma koltuğu ile uçağı terketmek zorunda kalmasını takiben düştü. İskoçya'nın kuzeydoğusundaki Lossiemoth Hava Üssü'ndeki Tornado filosundan havalanan uçak, yine İskoçya'nın kuzeybatısında Gairloch açıklarında denize düştü. Uçağın pilot ve silah sistem subayından oluşan mürettebatı kısa sürede bulundu ve helikopterle denizden hafif yaralı olarak kurtarılarak Iverness'teki bir hastaneye kaldırıldı.

http://www.savunmasanayi.net/ingiliz-tornadosu-dustu/ingiliz-tornadosu-dustu/
Mesajı Paylaş

Birleşik Krallığın nükleer gücünün belkemiğini oluşturan Vanguard sınıfı denizaltılar.

HMS Vanguard (S28)


HMS Victorious (S29)


HMS Vigilant (S30)


HMS Vengeance (S31)


Mesajı Paylaş

#14
tank  sayısı  bir  ada ülkesi  olduğundan  dolayımı az ?  bana baya  az  geldi   avrupanın  en  büyük  ordularının  arasında  süper  donanması var  oldukca  güçlü hava  kuvvetleri var  ama  tank  sayıları  biraz  az  gibi , birde bu adamlar  yurt  dışı  (ırak  ,afkanistan)  gibi ülkelerde  tank  bulunduruyorlar  ona  rağmen  ellerindeki tank sayısı  az  gibi  sanki  , aslında  o donanmayı  geçipte  ülkeye  girebilecek  düşmanada tank  dayanmaz  ama Mesajı Paylaş

Tank sayıları evet az donanma adına iyiler.
Mesajı Paylaş

Type 45 destroyerlerine ölüyorum. Mesajı Paylaş


ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

#17
avrupada bundan sonra savas cikacagini sanmam.buyuk ulkeler yani.ingiltereyede kim kendi topraginda saldiracak ki?
bence bu sayida tank ingiltere icin qayet iyi.kendi topraklarini korumak icin tanklara fazla ihtiyaci yok zaten.ingiltere savas stratejisini baska ulkelerde savasmak uzere kurmus.ozellikle kara kuvvetlerinde daha cok mobiliteye ustunluk vermis.ve bence stratejileri cok dogru. Mesajı Paylaş

2300 adet Utility Truck resmi GAZ-69 kamyonlarina ait (Sovyet Mali), gercekten bir sovyet malinin envanterlerinde olmasi bana sasirtici geldi, acaba karismis olabilir mi ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Vugar - 10 Şubat 2011, 00:54:41
avrupada bundan sonra savas cikacagini sanmam.buyuk ulkeler yani.ingiltereyede kim kendi topraginda saldiracak ki?
bence bu sayida tank ingiltere icin qayet iyi.kendi topraklarini korumak icin tanklara fazla ihtiyaci yok zaten.ingiltere savas stratejisini baska ulkelerde savasmak uzere kurmus.ozellikle kara kuvvetlerinde daha cok mobiliteye ustunluk vermis.ve bence stratejileri cok dogru.

Ada ülkesi sonuçta  şu ana kadar zaten kendi topralarında hiç  başka ülke ile savamamış.Dikkat çekiyorum İngiltere yani (Birleşik Krallık kuruldu kurulalı) ondan önce olabilir.
İngiltere deniz aşırı bir ülke oldugu için politikası dogru sonuçta  başka ülkere saldırı teknigiyle oralarda savaşma bizim gibi kara devleti degil ki ..

Alıntı yapılan: Pardus-TR - 10 Şubat 2011, 08:50:35
2300 adet Utility Truck resmi GAZ-69 kamyonlarina ait (Sovyet Mali), gercekten bir sovyet malinin envanterlerinde olmasi bana sasirtici geldi, acaba karismis olabilir mi ?

Karışıklık yoktur sanmam ama bir daha bakarız. Mesajı Paylaş


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz