Felix

Başlatan Felix, 21 Mart 2009, 23:07:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Felix

Nuri CANDAN

Þehir:ANKARA
Üniversite öğrencisiyim.Uluslararsı Ticaret bölümündeyim.
Yeni bir ilgi alanı ararken,yaklasık 4 sene kadardır,savunma sanayii ile ilgileniyorum.
Havalı tüfek,Spudgun,bilye,,bilgisayar oyunları,köpekler,baçıvanlık...gibi değişik alanlarda faliyetlerim var  :D :D ::) Mesajı Paylaş
  • Gösterim 10,290 
  • Hoşgeldiniz, Sizleri Tanıyalım
  • 10 Yanıtlar

Merhabalar...Öncelikle Sitemizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bugün geldiği nokta ve yaşadığı sorunlar itibariyle , Vatanın Bölünmez Bütünlüğünü Savunan , ATATÜRK'E , CUMHURİYETE VE TEMEL DEĞERLERİNE gönülden bağlı her vatansever TÜRK insanını sitemizde görmek en büyük dileğimizdir.

Yaşım 54 ve Emekli Bir İdareciyim....  Mesajı Paylaş

Sayın Subutay, size ve diğer arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum. Herbirinizin varlığı sitemize paha biçilemez bir değer katıyor. Birlikte bir çığ gibi büyüyeceğimize inanıyorum.

Tekrardan hepiniz hoşgeldiniz... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sevgili Subutay,
Yaşınıza saygı duyarak sizi selamlıyorum,hoşgeldiniz... Mesajı Paylaş

merhabalar ben the demons adım deniz eskişehirdeyim üniversite bittikten sonra krizin azizliğine uğrayıp işsiz kaldık .şimdi yüksek lisans ve kpss hazırlıkları yapıyorum diğer nikim anatoliantigerdı artık  burda umarım iyi vakit geçireceğiz..herkese selamlar saygılar Mesajı Paylaş

The Demons öncelikle hoşgeldiniz.
Mümkünse yeni gelen üyelerimiz kendini ayrı bir başlıkta tanıtırsa iyi olur.
Saygılar... Mesajı Paylaş

the demons
Öncelikle hoş geldin,
Umarım hazırlandığın sınavlarda başarılı olursun.
Kaliteli paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler... Mesajı Paylaş

Hoşgeldin The Demons
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz