Armed Assault 2 (Çıktı)

Başlatan Warlord, 07 Nisan 2009, 15:50:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Peki bu guzide oyunun orjinal fiyatı nedir ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Felix - 22 Ocak 2010, 12:30:14
Peki bu guzide oyunun orjinal fiyatı nedir ?
Türkiye içi dağıtıcısı bulunmamakta.. cd key temin yada steam üzerinden satın alınabiliyor.
http://www.armedassault-turkiye.net/forum/arma-2-genel/arma-2-download-linkleri/ Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SWAT.TR - 22 Ocak 2010, 12:56:02
Alıntı yapılan: Felix - 22 Ocak 2010, 12:30:14
Peki bu guzide oyunun orjinal fiyatı nedir ?
Türkiye içi dağıtıcısı bulunmamakta.. cd key temin yada steam üzerinden satın alınabiliyor.
http://www.armedassault-turkiye.net/forum/arma-2-genel/arma-2-download-linkleri/
75 lira diyor biraz beklemesi iyi olur. ;D ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Felix - 22 Ocak 2010, 13:02:2475 lira diyor biraz beklemesi iyi olur. ;D ;D

Cd key satanlara bakınız steam evet  ;D ben şahsen 12£ro= 24 Tl almıştım  ..illegal  dawlond linklerini burya koymamamın sakıncası varmı yokmu bilemiyorum? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SWAT.TR - 22 Ocak 2010, 13:12:36
Alıntı yapılan: Felix - 22 Ocak 2010, 13:02:2475 lira diyor biraz beklemesi iyi olur. ;D ;D

Cd key satanlara bakınız steam evet  ;D ben şahsen 12£ro= 24 Tl almıştım  ..illegal  dawlond linklerini burya koymamamın sakıncası varmı yokmu bilemiyorum?
Kesinlikle sakıncalıdır,ülkemizce yasaklanmıştır. ;D
Ama böyle bir amacı olan arkadaşlarımız size ulaşırlar belki.Hani özel mesaj yöntemi ile filan... ;) Mesajı Paylaş

O bordo bereli arkadaşın adı Travis mi, yoksa ben yanlış mı anladım? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 24 Ocak 2010, 16:25:23
O bordo bereli arkadaşın adı Travis mi, yoksa ben yanlış mı anladım?

Helikopeterler bize ait değil henuz  ;D millleştirmediklermizden  ;D obejktife  yansımışız ismi..bordo bereli olarak isimler.. Mesajı Paylaş

Eklenti hazır ,Bu Ön sürümdür Gördüğünüz Hataları eksikleri,bu başlıkta bizlere  bildirin.. versıon 1.0 da Piton Termal  Dürbünü gelecek.. 8)

http://www.armedassault-turkiye.net/forum/arma-2-mod/bordo-berelilerozel-kuvvetler/msg15640/?topicseen#msg15640 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz