İran gemileri Süveyş'ten geçecek

Başlatan SKYWOLF, 20 Şubat 2011, 12:36:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silivriye koyarlarsa, kısa samsun getiririz, söz... ama vakit'te deşifre olan özel hayatın için bişey yapamayız...:D

ben, polise değil orduma güveniyorum sadece... Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Ben ikisinede güveniyorum iyi insanlar olsun içlerinde güvenirim Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: cüzzamlı melek - 05 Mart 2011, 01:20:58
bizde de tıkır tıkır maşallah... doğuda bacak kadar çocuklardan taş yiyip, batıda tekel işçilerini denize döküyolar :D
Polis artık hiçbirşey yapamaz toplumsal olaylarda bu kafa numarası koymuşlar kasklara vuran polisin işi bitiyor. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

her kurumun kötüsü var... mesela bizim arkadaşlarımızın eşleri, güneydoğuda terörist avına çıkardı gecenin bilmem kaçı. hepsi namuslu, vatansever polislerdir. ama diğerlerinin sayısı giderek artıyorsa, endişelenmek gerek. geçen yine bir polisi linç etmeye kalkmışlar. içim cız etti... öte yandan da ekmeğinin derdinde olan emekçileri eşek sudan gelinceye kadar dövüp tatmin olan hıyarlar var... Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Ne polis ne asker aklı olan kendinden başka kimseye güvenmez. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

orası çok dogruda konu saptı bea dönelim demi . Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: cüzzamlı melek - 05 Mart 2011, 01:42:43
her kurumun kötüsü var... mesela bizim arkadaşlarımızın eşleri, güneydoğuda terörist avına çıkardı gecenin bilmem kaçı. hepsi namuslu, vatansever polislerdir. ama diğerlerinin sayısı giderek artıyorsa, endişelenmek gerek. geçen yine bir polisi linç etmeye kalkmışlar. içim cız etti... öte yandan da ekmeğinin derdinde olan emekçileri eşek sudan gelinceye kadar dövüp tatmin olan hıyarlar var...
Ben böyle bir muameleye şahit olmadım tekel işçilerinden bahsediyorsan çalışmadan boş fabrikaları depoları bekleyen ortalama 2200 tl maaş alan , ortalama 40 ar bin lira tazminat alan...  polis görevini yaptı ve sadece biber gazı kullandı.Geriye 1 mayıs devlete karşı ayaklanma günü kalıyor burada da bana göre polislerimiz devletin tunç elini gösteremiyorlar. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Alıntı yapılan: boxer - 05 Mart 2011, 02:36:47
Alıntı yapılan: cüzzamlı melek - 05 Mart 2011, 01:42:43
her kurumun kötüsü var... mesela bizim arkadaşlarımızın eşleri, güneydoğuda terörist avına çıkardı gecenin bilmem kaçı. hepsi namuslu, vatansever polislerdir. ama diğerlerinin sayısı giderek artıyorsa, endişelenmek gerek. geçen yine bir polisi linç etmeye kalkmışlar. içim cız etti... öte yandan da ekmeğinin derdinde olan emekçileri eşek sudan gelinceye kadar dövüp tatmin olan hıyarlar var...
Ben böyle bir muameleye şahit olmadım tekel işçilerinden bahsediyorsan çalışmadan boş fabrikaları depoları bekleyen ortalama 2200 tl maaş alan , ortalama 40 ar bin lira tazminat alan...  polis görevini yaptı ve sadece biber gazı kullandı.Geriye 1 mayıs devlete karşı ayaklanma günü kalıyor burada da bana göre polislerimiz devletin tunç elini gösteremiyorlar.
yok tekel işçileri melek  :)  çünkü   yürüdükleri yolda taşıtları  biraz sola  çekiyor ,  doğudaki ilk okul bebelerine  gelince polise bırakılmıyor lakin yinede öldürelim gitsin  ::)   israilden neyimiz  eksik  bir israil askeri gibi olamayacakmıyız. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz