Libya

Başlatan Anti-emperyalist, 22 Şubat 2011, 19:18:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fransa pek memnun olmaz bu durumdan. İşlerin rengi değişiyor. Tunus bile sade Libya için tetik olabilir. Mesajı Paylaş

Geçen gün Başbakan libyada Natonun ne işi var demişti.

natonun türk ordusunun içinde ne işi vardı? herşeyi rte biliyo zaten... salağız hepimiz... Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Alıntı yapılan: Falcon - 04 Mart 2011, 12:57:39
Acep neden Nato'dayız.
RTE bizi natoya soktu ondandır.
Alıntı yapılan: cüzzamlı melek - 04 Mart 2011, 00:07:01
Geçen gün Başbakan libyada Natonun ne işi var demişti.

natonun türk ordusunun içinde ne işi vardı? herşeyi rte biliyo zaten... salağız hepimiz...
Salak olma özgürlüğünü size bırakıyoruz geneleme yapmayın. Herkes kendini nasıl görüyorsa öyledir. Mesajı Paylaş

biz natonun  kölesi değil  4  kurucu üyesinden birisiyiz  ve  abd ,den sonraki en büyük  ordusuyuz ,  natonun bize  getirisi ve  götürüsü  tartışılır  ama   türk silahlı kuvvetlerinin içinde  natonun ne işi diye bir  mantıkta  yürütmenin  manası yok  ,  natoya  bağlı  yabancı askerler  türkiyeye  geldiği gibi  türkiyeninde  nato askerleri  diğer üllkelerde  bulunabiliyor Mesajı Paylaş

1- istediğim gibi akıl yürütürüm.

2- ben, natonun ordu içindeki gladyo tipi yapılanmasından bahsediyorum ki bundan bihaber olduğun çok açık... anlayan anladı nasılsa... Mesajı Paylaş

Akıl yürütmenize birşey dediğimiz yokki... "hepimiz salağız" demişsiniz. Siz salak olabilirsiniz ama forum üyelerini kendiniz gibi görmeye hakkınız yok. istiyen istediğine inanır. Sözünüz maksadınızı aşmıştır.

Ordunun içine gladyo yenimi girdi. Bence siz natoya ne zaman üye olduğumuzu bile bilmiyorsunuz.

Mesajı Paylaş

çıkartayım ben şu natodan sizi az bekleyin Mesajı Paylaş

NATO'ya girmemiz tamamen faydasızlık değil. Biz G.Kore'de 700 şehit vermeseydik, şu an sadece milli savunma sanayii açısından durumumuz nasıl olurdu. G.Kore bize bazı pazarların dışında hareket etme özgürlüğü verdi bir açıdan. Bakın NATO bir dost kazandırmış ve gayette güçlü bir dost. Çıkmamız içinde neden yok. Mesajı Paylaş

valla ben tepkimi bulunduğum ortama göre ayarlarım... ilk başlarda epey bi özeniyodum ama baktım kafası çalışan kişi sayısı 3ü geçmiyo, ki 2si yönetici zaten, anlayacağınız dilden konuşmaya başladım... "hepimiz salağız" cümlesi size çok koymuş belli... ki orda kinaye yapıldığını, ironik bi durum olduğunu dahi anlamamışsınız :)...

üç beş kitap cümlesi kurmakla ancak burdan memleketi kurtarırsınız :D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz