DefenceTURK Imza ve Avatarlari

Başlatan NEMES, 07 Nisan 2009, 18:57:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 09 Nisan 2009, 21:29:37
Eski İE kullanıyorsan veya firefox kullanıyorsan yapabilirsin.  :)
Onu da şimdilik...

Kullanmayanlar ne yapsın.  :o ::)
Tamam hocam hallediyorum.  ;) Mesajı Paylaş

NEMES kardeş resmleri sığdırmaya uğraşma manzara fotoğrafı çeker gibi sadece güzel görünen veya göstermek istediğin bölgesini göstersen yeter diğer türlü resimler basık oluyor.

birkaç imza şimdilik

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Reconnaissance - 09 Nisan 2009, 22:50:55
NEMES kardeş resmleri sığdırmaya uğraşma manzara fotoğrafı çeker gibi sadece güzel görünen veya göstermek istediğin bölgesini göstersen yeter diğer türlü resimler basık oluyor.
ok. Mesajı Paylaş

İmzalar 900x200 piksel olunca gerçekten büyük görünüyor. Mesaj okuyacağımıza imza seyrediyoruz. En ideali 600x200 piksel kullanmak. 5x20 santim de ideal bir ölçüdür. Mesajı Paylaş

-The truth is out there

::) İmzaların 900x200 piksel olma zorunluluğu yok ki. O sadece en üst sınır. ;)

Hatta resim değil, tüm resim+yazı ve toplam imza alanının üst sınırı. Bazı arkadaşlar yanılarak, bunu sadece resim alanı sanarak 900X200 piksel resim dışında imzalarına yazılar da ekliyorlar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

900x200 furyası aldı başını gidiyor. O açıdan yazma gereği duymuştum. Mesajı Paylaş

-The truth is out there

Hepsi güzel ama Rekarno kardeş şu resimleri sıkıştırmazsan daha iyi olurlar  ;)  Resim çeker gibi resimden bir sahne seç Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Reconnaissance - 26 Haziran 2009, 21:26:01
Hepsi güzel ama Rekarno kardeş şu resimleri sıkıştırmazsan daha iyi olurlar  ;)

Sıkıstırma derken, konu ıcınde ust uste sıkıstırma mı yoksa boyut olarak bır sıkıstırmamı ?  Konu olarak hepsını ayrı ayrı verebılırım ama  boyut sınırlandırması yuzunden  600x200 calısıyorum.  fazlasını ıstersenız seve seve buyutebılırım... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz