DefenceTURK Imza ve Avatarlari

Başlatan NEMES, 07 Nisan 2009, 18:57:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Reconnaissance - 03 Şubat 2010, 17:35:43
Alıntı yapılan: FNSG - 01 Şubat 2010, 17:35:11
Banner hazırlayan arkadaşlardan bir ricam olacak;
pkms,dragunov,kaleşkinov ve rpg'nin bulunduğu bir imza.

Saygılarımla

Dostum bu silahların düzgün resimlerinin bulunması çok zor eğer elinde hoşuna giden resimleri upload edersen sana yardımcı olabilirim.  ;)
Sn.Reconnaissance öncelikle ilginiz için teşekkür ederim,umarım fazla zahmet vermem.

Mesajı Paylaş

Bu imzaları görünce çok etkilendim,içim hüp hüp etti. Bunları biyolojik olanı kül kedisini öldürmeye gelen cadı da vardı. [kimse üzerine alınmasın] Mesajı Paylaş
DAGLARIN TEPESINE, ESKIYANIN ALNINA, KIZLARIN KALBINE OLUMSUZ MEHMETCIK YAZACAGIM.90/1 Kral tertip

Çok sevgili arkadaşım FELİX için yaptığım imza sonunda bitti ; umarım beğenir...

Diğer üyelerimizin yorumlarını bekliyorum...

Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

Alıntı yapılan: WOLF - 20 Mayıs 2010, 14:50:06
Çok sevgili arkadaşım FELİX için yaptığım imza sonunda bitti ; umarım beğenir...

Diğer üyelerimizin yorumlarını bekliyorum...

Bak bu güzel olmuş işte.Ben bunu uzun süre kullanırım.=)Teşekkür ederim, sağol... Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

Yoğun talep üzerine tavşanları kullanıma sunuyorum, isteyen istediği gibi kullanabilir... ;)

http://img220.imageshack.us/i/sl4wdzmc.gif/
http://img220.imageshack.us/img220/8551/sl4wdzmc.gif Mesajı Paylaş

Birkaç sitede bulduğum avatarları paylaşayım. Hoşuna giden varsa kullanabilir..

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz