6 saat nöbet tutan asker

Başlatan ist_eternal, 05 Mart 2011, 00:32:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Gösterim 4,424 
  • Sohbet
  • 6 Yanıtlar

ruhumuz var teslim etmeden önce

böyle adamlara m4 versen ne yazar, fn scar versen ne yazar? mehmetçik-1 bile fazla bu heriflere! soytarılık yapacam diye tüfeği yere atmak nerde yazıyor? bölük komutanı görse o tüfeği harbi diye kullanır o herifin üstünde. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

bu, benim oğlum olsa eve sokmam! Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Bence yakınacağımıza bu videodaki şahıs nasıl şikayet edilebilir bunu araştıralım , bu youtube linkini mail olarak nereye göndersek işlem yapılır. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

imza toplanması vs söz konusu olursa, ben de imzalarım... TİB mi bakıyodu bu işlere? Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Bu çooook eski... Adamın imzasını toplasan ne yazar. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz