Çin askeri süper güç olma yolunda

Başlatan Falcon, 05 Mart 2011, 17:46:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 05 Şubat 2023, 14:16:34
Alıntı yapılan: DelKu - 05 Şubat 2023, 13:45:50

Benim gibi Ankara gecekondusunda büyüyenler iyi bilir bu anteni...Çinliler bunu da kopyalayıp balona takmış , ABD üstüne salmışlar....🤣🤣🤣
Kopyacı Çinliler işte geçen de Kızılelma'yı kopyalayıp J-20 demişlerdi  ;D Mesajı Paylaş

]

Demek bu balonları düşürmek bu kadar zor.
Þunlardan birkaç tane de biz yapalım. Gönderelim Yunanistan'ın üzerine. Düşürmek için uğraşıp dursunlar. Nasıl olsa F-22 uçakları yok!  ;D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Makinalı topla vurulamaz mı? Mermiler deler geçer diyorlar forumlarda bana pek mantıklı gelmedi...Delince nasıl düşmüyor ki?
Mesajı Paylaş

Bu balonlar uzay sınırında mı acaba ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 05 Şubat 2023, 21:55:48
Makinalı topla vurulamaz mı? Mermiler deler geçer diyorlar forumlarda bana pek mantıklı gelmedi...Delince nasıl düşmüyor ki?

24.000 metre yüksekliğe kadar çıkabiliyormuş bu balonlar baksana. O mesafeye ulaşabilecek uçaklar nelerdir?  ::)
Rafale 15 km.
F-4 Phantom 17 km
F-16 15 km
F-22 19,8 km
F-15 19,8 km
Su-35 18 km
Mig-35 20,6 km
Mig-25 24,4 km Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

O değil de bu savunma işi ne kadar pahalı ve zahmetli. Sen kalk dünyanın en iyisi bir hava muharebe uçağı yap, gözün gibi koru, kimseye verme, havada sadece balon vursun. ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 05 Şubat 2023, 22:12:21
Alıntı yapılan: serkan1976 - 05 Şubat 2023, 21:55:48

24.000 metre yüksekliğe kadar çıkabiliyormuş bu balonlar baksana. O mesafeye ulaşabilecek uçaklar nelerdir?  ::)
Rafale 15 km.
F-4 Phantom 17 km
F-16 15 km
F-22 19,8 km
F-15 19,8 km
Su-35 18 km
Mig-35 20,6 km
Mig-25 24,4 km

Mig-35 yerine Mig-31 olmayacak mı? Mig-35 servis tavanı 17.000 biliyorum... Mesajı Paylaş

https://twitter.com/i/spaces/1eaJbrlNPPeJX?s=20

Çok uzun da olsa izlemek isteyenler için Yarı iletkenler ve Çip savaşları hakkında hem politikaya hem teknolojik tarihi içeren güzel bir space yayını Mesajı Paylaş
Toprakların ucu deniz olan bir ulusun sınırını, halkının kudret ve yeteneğinin hududu çizer bu yüzden mükemmel ve kaadir bir Türk Donanmasına malik olmak gayedir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz