Çin askeri süper güç olma yolunda

Başlatan Falcon, 05 Mart 2011, 17:46:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Denizci16 - 04 Ekim 2023, 22:59:51
Genelde sızıntı olmazsa personeli öldürebiliyor.. sızıntı olursa deniz ekolojisine zararı olur

Sayin Denizci16, bir nukleer bomba yada santralin yarattigi tahribati yaratiyor mu sorum bu. Mesajı Paylaş

Reaktörün gücünü bilmek gerek ben bulamadım. Mesajı Paylaş

Haber yalanmış. Kozan Selçuk Erkan öyle diyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 05 Ekim 2023, 01:51:59
Haber yalanmış. Kozan Selçuk Erkan öyle diyor.

Yalan bir haberde bu kadar ayrıntı olmaz. Ben olayın doğru olduğunu düşünüyorum. AA  , TRT tüm yayın organları yazdı... Mesajı Paylaş

]

Çin'in olaylara bu uzak yaklaşımı, doğrudan dahil olmayışı bana ikinci dünya savaşı öncesinin ABD sini hatırlatıyor.nasıl herkes birbirini yedikten sonra ABD gelip yumruğu masaya vurup ganimeti toplamıştı. Gene ortalık karıştı karışacak. Tarih tekerrürden ibaretse eğer bu defada Çin masaya yumruğu vurup ganimeti toplayabilir. Ama biraz daha zamanı var. Taşlar yerine oturacak. ABDnin biraz daha gerileyip Çin'in biraz daha güçlenmesi gerek Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz