EF2000 EUROFIGHTER TYPHOON

Başlatan Felix, 07 Nisan 2009, 22:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: aydındurmus - 21 Ekim 2024, 12:13:47
arkadaşın bir lafı vardır araban kaç beygir olursa olsun önemli olan direksiyondaki beygirdir diye uçağınız ne kadar mükellef olursa pilotun cesareti azmi ve tecrübesi olmadıktan sonra o uçak ancak gezinti uçağı olur.
Bakınız türk pilotunun suriyede (ırakta olabilir) cephanelik bombalaması olayı....

Þimdi bu yazınızdan alıntı yapan uçagın hiçbir önemi olmadığı çıkarımında bulunmaz mı?

quote author=aydındurmus link=topic=314.msg170325#msg170325 date=1729517054]
Alıntı yapılan: Denizci16 - 21 Ekim 2024, 16:00:34
Tam Aksine sn Aydın Durmuş

F35 lamborjini ise F16 baya baya murat 124 oluyor

Böyle durumda schmayer'i murat124(F16) nın içerisine otursak ne yapsın altındakinin kapasitesi belli kalibresi belli

Kusura bakmayın sizinki biraz ormanda çakı ile aslan avlayan ziya hikayesine benziyor

Forumdaki arkadaşlar okuyup mukayese edince ne dediğimi aynı şekil sizin teknolojik farkı araya katmayıp bir mükayeseye kalkışmanızı abesle karşılayacaklardır bence

Çünkü ef2000 bile F16 nın rakibi değildir aslında

ben size rakibidir demiyorum 2 pilotta ef2000 kullansa biri bizim pilot olsa biri başkası aynı bombardumanı başkası yapabilirmiydi zahmet olmazssa birde böyle düşünün...
[/quote]

Eyer aynı teknolojiye sahip uçaklar ise sonucu pilot belirler bu son dediğinizde bir sıkıntı yok Mesajı Paylaş

İlk Eurofighter uçağımız Türkiye'ye ulaşmış... :D :D :D

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Diyarbakır'a acil iniş yapan Eurofighter uçağıyla ilgili sorulara şu cevabı verdi:

"29 Ekim 2024 tarihinde Doğal Kararlılık Harekâtı (Operation Inherent Resolve-OIR) kapsamında görev yapan Birleşik Krallık'a ait 1 adet Eurofighter uçağı, yaşadığı teknik arıza sonrası Diyarbakır Üssüne uçaklarımız refakatinde acil iniş yapmıştır.

Bahse konu Eurofighter'ın arızasının giderilmesine yönelik çalışmalar devam etmekte olup, müteakiben Diyarbakır Üssünden ayrılması planlanmaktadır."

Mesajı Paylaş

İspanya, ilave 25 adet eurofighter için anlaşma imzalamış. Kısa süre önce de italya almıştı.

https://www.ulusavunma.com/ispanya-25-adet-eurofighter-typhoon-savas-ucagi-satin-aldi/ Mesajı Paylaş

Almanya'da geri zekalılar koalisyonu gümledi ya şu anda çiftetelli oynuyorum. Bu hükümet defolup gidecek. Tutarsız tavırlarından ülkeyi batırdılar. Türkiye uçak satmamaları bunların en popüler örneklerinden biri Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 08 Kasım 2024, 09:22:51
Almanya'da geri zekalılar koalisyonu gümledi ya şu anda çiftetelli oynuyorum. Bu hükümet defolup gidecek. Tutarsız tavırlarından ülkeyi batırdılar. Türkiye uçak satmamaları bunların en popüler örneklerinden biri

Ben 1990'ları hatırlıyorum bu Almanlar bize her istediklerinde G.Doğu  vs bahane ile ambargo koyardı... O zaman kendi iradesiyle ambargo koyardı bugün ABD etkisiyle ambargo koyuyor...
İmdi Almanya gerizekalı ise bize her fırsatta ambargo koyan Almanya'dan hala silah sistemi almaya çalışan Türkiye ne oluyor?

Eurofighter için Almanya+Onu güden ABD'ye gebe olacağız...
F-16V için sadece ABD'ye gebe olacağız... Bu denkleme Almanya'yı niye dahil ediyoruz ben de bunu anlamıyorum...

EF aldık 1 sene sonra siz G.Doğu belediyelerine kayyum atıyorsunuz vs EF parçası almamızı engelleyeceğinizi hepiniz biliyorsunuz...

Efendim EF parçasını İngilizlerden ,İspanyollardan da alırız deyip kendinizi kandırmayın...Almanya OK demezse EF'nin civatasını bile alamazsınız... Mesajı Paylaş

belediyiye kayyum atanmasi iyi bir sey yoksa hosuna gitmedimi

ef  parcasini alsin bir yerine  soksun almanya

sari kafa  ile F 16 gelecek  F 15 bile bize satar Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 08 Kasım 2024, 13:54:30
belediyiye kayyum atanmasi iyi bir sey yoksa hosuna gitmedimi

ef  parcasini alsin bir yerine  soksun almanya

sari kafa  ile F 16 gelecek  F 15 bile bize satar

Almanya'dan mermi çekirdeği bile almam...Bu kadar ihanetten-ambargodan sonra...

Not:"belediyiye kayyum atanmasi iyi bir sey yoksa hosuna gitmedimi" bunu bana mı söyledin tumucin? Mesajı Paylaş

Almanya önce kendi burnunu bi pislikten çıkarsın sonra bize salça olsun.

Resesyona girdiler ucuz gaz dönemi bitti üretim düşüyor fabrikaları kapatıyorlar.

Emin ol şu an Almanya her bir dolar ve euroya muhtaç.

Seneye seçime gidecekler yüksek ihtimalle. Rusya'ya yapılan yaptırımları en çok Almanları vurdu. Zamanında bize Rusya'ya yaptırım uygulayın diyenler vardı. Uygulasak donmuştur. Almanya sanayisi ucuz Rus gazı olmadan bir hiç. Þimdi yeni iktidar gelecek ve Rusya ile arayı düzelecektir aksi durumda Almanya the end. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz