EF2000 EUROFIGHTER TYPHOON

Başlatan Felix, 07 Nisan 2009, 22:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 22 Ocak 2025, 20:40:13
Alıntı yapılan: Denizci16 - 22 Ocak 2025, 19:24:34Tabi haklısın Üstad yazılım,algoritmalar,tehdit Kütüphaneleri vesaire önemli işin o kısmını biraz yok saydım kusura bakmayın

3-5 seneye en iyisini yaparız  , yeter ki iş yazılıma kalsın...

O Avrupalılar bizim yediğimiz ambargoları yeseydi pilli radyo bile yapamazdı..

Ne güzel dediniz pilli radyo bile yapamazlardı.
Bundan yaklaşık en az 1 yıl önce cimer aracılığı ile devlete EN AZ 4 ADET LİTOGRAFİ CİHAZININ alınmasını zira çok yakında bu konuda da bize askeri alanda ambargolar geleceğini bildirdim.
Bu yatırımı türkiyede yapabilecek bir firma yok zira 1 adet litografi cihazı 250 milyon dolar 4 adet 1 milyar dolar ve bu sadece makina maliyeti bina hariç gelelim bu güne abd bu konuda ambargo uygulamaya başladı bazı ülkelere belki biz bugun 2.derecedeyiz fakat kaan gibi sofistike askeri sistemler yapmaya başladığımızda inanın en başa bizi koyacaklardır....
Bizi yönetenlerin hiç birinde iş yok memurlarımız keza aynı....Allaha emanet bu ülke yaşıyor.... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 23 Ocak 2025, 11:39:38
Alıntı yapılan: serkan1976 - 22 Ocak 2025, 20:40:13
Alıntı yapılan: Denizci16 - 22 Ocak 2025, 19:24:34Tabi haklısın Üstad yazılım,algoritmalar,tehdit Kütüphaneleri vesaire önemli işin o kısmını biraz yok saydım kusura bakmayın

3-5 seneye en iyisini yaparız  , yeter ki iş yazılıma kalsın...

Ne güzel dediniz pilli radyo bile yapamazlardı.
Bundan yaklaşık en az 1 yıl önce cimer aracılığı ile devlete EN AZ 4 ADET LİTOGRAFİ CİHAZININ alınmasını zira çok yakında bu konuda da bize askeri alanda ambargolar geleceğini bildirdim.
Bu yatırımı türkiyede yapabilecek bir firma yok zira 1 adet litografi cihazı 250 milyon dolar 4 adet 1 milyar dolar ve bu sadece makina maliyeti bina hariç gelelim bu güne abd bu konuda ambargo uygulamaya başladı bazı ülkelere belki biz bugun 2.derecedeyiz fakat kaan gibi sofistike askeri sistemler yapmaya başladığımızda inanın en başa bizi koyacaklardır....
Bizi yönetenlerin hiç birinde iş yok memurlarımız keza aynı....Allaha emanet bu ülke yaşıyor....

Şu saate kadar bizimkiler zaten 20 tane Litografi cihazı depolamadılarsa dükkanı kapatıp gitsinler... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 22 Ocak 2025, 20:40:133-5 seneye en iyisini yaparız  , yeter ki iş yazılıma kalsın...

Yaparlardı! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 23 Ocak 2025, 13:46:15
Alıntı yapılan: serkan1976 - 22 Ocak 2025, 20:40:133-5 seneye en iyisini yaparız  , yeter ki iş yazılıma kalsın...

Yaparlardı!

Kralini yaparlardı hatta.İkinci dunya savasi gormus adamlar,ta o zamandan neler yapmislar felegin çemberinden gecmisler.Biz o sıralar İstanbul'un yuksek tepelerine makineli tufek yerlestirmekle mesguldük,arada çağ farkı vardı resmen. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KARACI - 23 Ocak 2025, 13:51:38
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 23 Ocak 2025, 13:46:15

Yaparlardı!

Kralini yaparlardı hatta.İkinci dunya savasi gormus adamlar,ta o zamandan neler yapmislar felegin çemberinden gecmisler.Biz o sıralar İstanbul'un yuksek tepelerine makineli tufek yerlestirmekle mesguldük,arada çağ farkı vardı resmen.

Aklima Kemal Sunal'ın " Bekçiler Kralı" filmindeki bir diyalog geldi...Sizinle bu pazarlık yapılmaz.

Bence de yaparlardı... Mesajı Paylaş

Hangi Avrupa? Alamanya yapamaz, "bağımsız olacağım eskaza" diye ödü b.kuna karışıyor! Polonya yapar. Finlandiya ve İsveç de yapar. Genel olarak ayı ile komşu olanlar yapar. Françe şüpheli, sarı köyneklilerden kafasını kaldırabilirse, yapar. İtalya yapamaz, çok yaşlı. Vs vs vs.

Özetle, hangi ülkeden bahsettiğinize göre değişir. Mesajı Paylaş

yanlış hatırlamıyorsam 60nm cıvarında üretim düşük hacimli vardı galiba...

""Kacır şunları söyledi: "TÜBİTAK bir uluslararası işbirliğiyle önümüzdeki dönemde Türkiye'de sensör çiplerinin üretilmesini sağlayacak. 65 nanometre seviyesinde çipler Türkiye'de yerli olarak geliştirilecek ve üretilecek.10 Oca 2024""

Bakan Kacır'dan çip açıklaması: Türkiye'de üretilmesini ...

Gazete Oksijen
https://gazeteoksijen.com › Bilim ve Teknoloji
Yerli çip kaç nm?
En önemli gelişmelerden biri, Türkiye'nin ilk yerli işlemcisi Çakıl'ın geliştirilmesidir. TÜBİTAK Bilgem ve ASELSAN tarafından tasarlanan 65 nm işlemci, yerli olarak tasarlanmış ve Malezya'da üretilmiştir.1 Tem 2024

ÇİP ÜRETİM TESİSİ YATIRIMI Tarih: 26.04.2023

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
https://www.sanayi.gov.tr › cip-uretim-tesisi-yatirimi
... Türkiye'de ilk defa 65 nanometre çipleri üretmeye başlayacağız. İki ülkenin ihtiyaç duyduğu kritik komponentlerin üretildiği ve pazara
...

... Mesajı Paylaş

Alıntı YapScholz Konu suan Türkiye de inceleniyor. Biz de bunu mümkün kildik.

Mesajı Paylaş

Metni düzelttiler, yanlışlıkla Avusturya yerine Türkiye yazmışlar.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz