EF2000 EUROFIGHTER TYPHOON

Başlatan Felix, 07 Nisan 2009, 22:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serefsiz ülke bunlar ne beklenirki Mesajı Paylaş

Þimdi yeni bir silah sistemi üretmeye kalksak ilk yapacağımiz iş prototipte ABD-AB güç  sistemi kullanmak olur...
Biz de az ..... değiliz yani alıştırdık kendimizi bunlara gebe bırakmaya... Mesajı Paylaş

Bu Almanya bize yamuk yaptığında oradaki gurbetcilerin yarısı Alman bankalarindan paralarini çekip bir günlük iş birakma eylem yapsalar ertesi gün Almanya teslim bayrağı cekmezse bende birşey bilmiyorum..

Ama nerde bizde o milli bilinç ,organizasyon...

Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Ben Konuştum Alamancılarla işleri güçleri bozulurmuş olmaz dediler

Adamların düzenleri var yahu Mesajı Paylaş

Almanya zavallı bir ülkedir korkulacak politika değiştirecek hiç bir yanları yoktur. Almanın bize vermediği şeyler en fazla toplasan bizim on yılımızı alır hepsinde bağımsız olmamız. Benim önerim bu gibi limitlerinde büyümüş mucize yaratmış esasında dandik olan ülkelere karşı yaptırıma yaptırım ile karşılık vermek gerek. Amerika'ya bunu yapsanız kıçımın kenarı durumunda kalırsınız adamların ruhu duymaz ama Almanya gibi adeta refahı için her zerresini limitinde kullanan ülkeler bizim gibi bir ülkenin yaptırımından telaşa kapılırlar. Bu zavallı Almanya nın refahı o kadar terazideki her şeyi iyi yönetmek zorunda aşırı gergin halde refahını koruma derdinde. Ceyranlı araba çıktı Amerika'nın ihtimaller umurunda değil ama Almanya nın gözüne uyku girmiyor şimdi. Ben olsam Almanya bize ambargomu uyguluyor Bosch un Bursa'daki fabrikasından Almanya'ya dizel enjektör ihracını engellerim gitsin fabrikayı Bulgaristan a taşısın isterse. Türkiye Almanya ya bugün endüstriyel ürün ihracını kısıtlasın haftaya Almanya'nın endüstrisi tatile girer. Çare bulurlar tabi ki ama bu ülkeler endüstrilerini böyle fantezi şeylerle yıpratmayı istemezler inanın bana gurur yapmazlar hemen oturup konuşalım derler. Türkiye Almanya ya ambargo uygulasın Mercedes BMW Bosch filan üretimi durdurur TV nin beyaz eşyanın plastiğim mobilyanın tekstilin kalitesi düşer fiyatı fırlar. Vizemi vermiyor bende Almanya vize vermem ne olursa olsun Alman turist hatta alman vatandaşı Türk İspanyaya gitsin bu yaz tatilinde. Nasıl durumu normalleştireceklerini şaşırırlar inanın bana çünkü onların kendi dünyalarında Fransa İngiltere İtalya ile filan rekabetleri var milim menfaati onlara kaptıramazlar. Biz bu kartları kullanmaya kullanmaya adamlara bir öz güven gelmiş yoksa ilk misillleme de kızma yahu konuşur hallederiz diyecekler gurur inatta yapmayacaklar çünkü bunların kültürü normali böyle sorunu konuşarak çözene kadar ayıp yok bunlarda bir birleri ilede böyleler aslında biraz. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 04 Ağustos 2024, 10:59:59
Almanya zavallı bir ülkedir korkulacak politika değiştirecek hiç bir yanları yoktur. Almanın bize vermediği şeyler en fazla toplasan bizim on yılımızı alır hepsinde bağımsız olmamız. Benim önerim bu gibi limitlerinde büyümüş mucize yaratmış esasında dandik olan ülkelere karşı yaptırıma yaptırım ile karşılık vermek gerek. Amerika'ya bunu yapsanız kıçımın kenarı durumunda kalırsınız adamların ruhu duymaz ama Almanya gibi adeta refahı için her zerresini limitinde kullanan ülkeler bizim gibi bir ülkenin yaptırımından telaşa kapılırlar. Bu zavallı Almanya nın refahı o kadar terazideki her şeyi iyi yönetmek zorunda aşırı gergin halde refahını koruma derdinde. Ceyranlı araba çıktı Amerika'nın ihtimaller umurunda değil ama Almanya nın gözüne uyku girmiyor şimdi. Ben olsam Almanya bize ambargomu uyguluyor Bosch un Bursa'daki fabrikasından Almanya'ya dizel enjektör ihracını engellerim gitsin fabrikayı Bulgaristan a taşısın isterse. Türkiye Almanya ya bugün endüstriyel ürün ihracını kısıtlasın haftaya Almanya'nın endüstrisi tatile girer. Çare bulurlar tabi ki ama bu ülkeler endüstrilerini böyle fantezi şeylerle yıpratmayı istemezler inanın bana gurur yapmazlar hemen oturup konuşalım derler. Türkiye Almanya ya ambargo uygulasın Mercedes BMW Bosch filan üretimi durdurur TV nin beyaz eşyanın plastiğim mobilyanın tekstilin kalitesi düşer fiyatı fırlar. Vizemi vermiyor bende Almanya vize vermem ne olursa olsun Alman turist hatta alman vatandaşı Türk İspanyaya gitsin bu yaz tatilinde. Nasıl durumu normalleştireceklerini şaşırırlar inanın bana çünkü onların kendi dünyalarında Fransa İngiltere İtalya ile filan rekabetleri var milim menfaati onlara kaptıramazlar. Biz bu kartları kullanmaya kullanmaya adamlara bir öz güven gelmiş yoksa ilk misillleme de kızma yahu konuşur hallederiz diyecekler gurur inatta yapmayacaklar çünkü bunların kültürü normali böyle sorunu konuşarak çözene kadar ayıp yok bunlarda bir birleri ilede böyleler aslında biraz.

Sonra bütün yabacı sermaye ülkeden kaçsın. İşsizlik tur bindire bindire artsın. Zaten aç olan millet birbirini yesin.

Aferin. Güzel (!) fikir. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Yabancı sermaye ile kalkınma dönemi kapandı artık milli sermaye zamanı. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Almanya ya savaşda açalım mı ver mehteri....

Tabi tabi bursa Bosch fabrikasını kapatalım , Renault'u kapatalım Fiat'ı kapatalım işsiz kalan Bursa nüfusuna harçlığı sn putty öder sonra

Arkadaş gider bulgara ürettirir gider sloven'e ürettirir Almana işci veya köle yok mu

Ama şunu unutma o Bosch kapanırsa senin ülke olarak o enjektörü üretecek kapasiten bilgi birimin arge'n yok haberin olsun

Bekar'a boşaması kolay Mesajı Paylaş

Mülteci anlaşmasından çekilin. Bu kadar zor mu ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DelKu - 04 Ağustos 2024, 12:18:09
Mülteci anlaşmasından çekilin. Bu kadar zor mu ?

İşte bu mantıklı

Orda da acaba yöneticilerimiz bazı taahhütler vermiş olabilir mi? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz