EF2000 EUROFIGHTER TYPHOON

Başlatan Felix, 07 Nisan 2009, 22:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Denizci16 - 13 Ekim 2024, 12:15:13
Sn.Serkan 1976 pek konuşmayayım diyorum ama malesef söylemeden edemiyeceğim 5 yıl Amerika'da kalan kuzenlerime sordum Türk-Amerikan ilişkilerini
Nedir,Ne durumdadır diye...

Aldığım cevap beni şaşırttı bir Rusya,Çin,Fransa veya İngiltere gibi statümüz yokmuş.

Beyfendiler bizi eyalet valisiyle bir tutuyormuş.yani bizim medyanın belirttiği gibi bir ağırlığımız yok.
Zamanında Osmanlı süper güç iken Avrupa devlet başkanlarını daha doğrusu krallarını bizim sadrazamlar ile nasıl eş tutuyorsa ABD bizi eyalet valileriyle eş tutuyor.Bunu bilinde.

Yani İsveç'i NATO'ya onaylamıyacaktıkta ne yapacaktık

İster bizim hatalarımızdan ister Anglo Sakson emperyalist kafadan deyin ne olursa olsun artık bu adamlara bir karşılık vermek lazım... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mehmet05 - 13 Ekim 2024, 16:32:13
Bir atıf, açıklama yapsaydın da anlasaydık.

100 küsur uçak alıyoruz, fabrika kuruyoruz, bize özel motor yapılıyor, bize özel uçuş bilgisayarı yapılıyor. Arkadaşlar devlet gündelik işleri için kaynak bulmaya yönelik, kredi kartı limitine vergi getiriyor. Gerçek dünyaya dönmenizi tavsiye ederim. Mesajı Paylaş

Evet yüksekten uçmaya gerek yok.

EF tedariğinde kabul ettirebilirsek tek yapacağımız şey yerli füzelerin entegrasyonu olur. O da ne kadar mümkün olabiletesi pek yok gibi.

Zaten KAAN ele avuca gelene kadar  2 şer 3 er filo    F35 , F16 Block 70 , EF Trenche 4   envantere  katabilirsek Hava Kuvvetlerimiz Dünyanın gözdelerinden biri olur. Mesajı Paylaş

devlet gündelik işler ile uğraşmaz devlet kısa orta ve uzun vadeli planlama yapar ve uygulamaya başlar devlet yönetmek ev yönetmeye benzemez devlet evet kredi kartlarına yıllık ücret alacağım diyor peki bu ücreti kimlerden alıyor veya alacak gelir düzeyi orta ve yüksek seviyede olanlardan yani bu yükü mümkün olduğunca düşük gelirliye yansıtmamaya çalışıyor eee nede olsa bu ülkenin kaymağını gelir düzeyi yüksek olanlar yemiyormu yiyor madem öyle bedelinide ödesinler yani her yıl bankalara yıllık işlem ücreti diye yaklaşık 1000 tl öderken kimsenin gıkı çıkmazken neden buna karşı çıkılıyor.
Lafa gelince hepimiz vatansever ATATÜRKÇÜYÜZ madem öyle görelim vatanseverliğinizi ATATÜRKÇÜLÜĞÜNÜZÜ.
ATATÜRK ve onunla beraber yürüyenler bedel ödeyerek bugünleri bizlere bıraktı bizlerde bugün torunlarımız ve onların torunları ve onların torunları için her türlü bedeli ödememiz gerekmezmi... Mesajı Paylaş

Konu biraz kaymış ama söylemeden edemeyeceğim, devlet düşük gelirliden az, yüksek gelirliden daha fazla oranda vergi alamaz. Herkesten eşit almak zorunda. Yüksek gelirli olanın geliri yüksek olduğu için aynı oranda zaten düşük gelirliden fazla ödüyor. Sorun kiminden hiç almayıp, kiminden de fazlasıyla alınmasında. Bakınız imzamda ne yazıyor!

Eurofighter uçaklarının harbe hazırlık oranlarının çok düşük olduğu söylenir. Herhangi bir savaş anında yarısı uçamayan uçak filosu çok moral bozucu olur. Bu nedenle ihtiyaç 40 adetse, 40 değil 80 uçağa sahip olmak mantıklı. Tabi olabiliyorsak! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bütce de açık var onu kapatıyorlar daha çok silah filan alınacağı yok.
Aydındurmuş cimere yazdın başımıza açtığın derde bak. Birde seni yılın adamı diye önermeyi düşünüyorduk Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 13 Ekim 2024, 18:44:08
Bütce de açık var onu kapatıyorlar daha çok silah filan alınacağı yok.
Aydındurmuş cimere yazdın başımıza açtığın derde bak. Birde seni yılın adamı diye önermeyi düşünüyorduk

Ben yapılması gerekenleri yazdım düşman sizin gelişmenizi beklemez.Yanlış anlamayın benim kimsenin takdirine ihtiyacım yok vatanım ve milletimin çıkarı faydası ne ise onu yazarım zararıma olsada yine yazarım ÖNCE VATAN.
BÜTÇEYE TEK BİR KURUÞ GİTMEYECEK DİYE CUMHURBAÞKANI YARDIMCISI KAÇ DEFA HABERLERDE DEMEÇ VERDİ.
Ha siz ona inanabilirsiniz saygı duyuyorum fakat sormadanda edemeyeceğim siz nerden biliyorsunuz bütçe açığını kapatıcaklarını.Evet silah alınmayacak mevcut olan AR-GE çalışmalarına kaynak sağlamak amacı ile yapılmıştır.
Gelelim teklifime benim teklifim bundan biraz daha ağırdı fakat bunlar bayağı hafifletmişler bana kalsı tüm faturalardan alkol ve sığaradan fosil yakıt'lardan türüne göre25krş'tan 20 tl'ye kadar yapılmasını tavsiye etmiştim.
Ha bu arada sigara içenlere verilecek sağlık hizmetlerinin paralı olmasını dahi tavsiyede bulunmuştum.... Mesajı Paylaş

Anayasanın ilk 4 maddesini tartısanlara günahımı bile vermem. Nasıl bozdularsa öyle düzeltsinler teraziyi. Benden zırnık çalısmaz. Mesajı Paylaş

Arkadaşlar Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz Deprem vergilerini nasıl kullandıklarını Tüm Türkiye biliyor kimse kusura bakmasın vatandaşın zerre güveni yok bu yöneticilere.

Cumhurbaşkanı'mı demiş alınan vergiler genel bütçeye eklenmiyecek kusura bakma Cumhurbaşkanı bugün "A" dediğine yarın "B" diyor

Açık ve net birşey önereyim mi?

Madem savunma için paraya ihtiyac var,Bağış olarak kampanya başlatsınlar ve IBAN no'su paylaşsınlar bırakalım bakalım halkın gönlünden ne kopuyor ne kadar toplanıyor birlikte görürüz Mesajı Paylaş

""MADDE 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.

MADDE 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı "İstiklal Marşı"dır. Başkenti Ankara'dır.

MADDE 4- Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez

eee Bu maddeleri hükümet değiştirmek istemiyor ki bunları değiştirmek isteye HDP ve Destekçisi (dolaylı olarak destekçisi)CHP'dir

Nasıl bir zihniyettirki bu maddelerin değiştirileceğine inanır insan heleki bu hükümet tarafından bu hükümetin yapmak istediklerine ve yaptıklarına baktığımız zaman rahmetli ATATÜRK ne yapmak istediyse onları yapmaya çalışmış ve yapmıştır.
Kimse şimdi çıkıpta özelleştirmeden felan şeylerden martaval okumasın ATATÜRK sanayiyi kurması için özel sektöre teşvikler vermiş lakin o günlerde yeterli sermaye birikimi olmadığı için devlet yapmak zorunda kalmış ve kurtuluş savaşında dünyanın 4 bir yanından gönderilen para ve altınlarla 1925-26 (yanılmıyorum inşallah) yıllarında İÞ BANKASINI kurmuş 1932 yılında KİBRİT İMTİYAZI sözleşmesi ile alınan 10 milyon dolar para ile zonguldak demir çelik fabrikası kurulmuştur....Kısaca bu hükümet ATATÜRKÜN yapmak istediklerini yapmaya çalışmıştır hatası varmıdır mutlaka vardır yok dersem yanlış olur fakat hatasız kul olmaz.....

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz