EF2000 EUROFIGHTER TYPHOON

Başlatan Felix, 07 Nisan 2009, 22:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı YapF-16 işi kesinleşirse Eurofighter işi rafa kalkabilir..

Sn Serkan1976,
Hangi F16 işi kesinleşecek?
Adamlar 23 milyar dolarlık malzeme alımını onayladılar.
Biz 40 adet F16 alımı için ilk ödemeyi de yaptık.
Bundan sonrasında, uçakların üretimi ve teslimi var.

Türkiye, açık açık, hem F16 hem de EF2000 alımını yapacağını beyan etti.
Şimdi top, İngilizler'de. Uçuk kaçık bir fiyat vermezlerse EF2000 de aynı mecraya dökülecektir. Mesajı Paylaş

Her ne alacaksak alalım; karşı tarafın nihai kararı 2028 sonrasına sarkacak diye bir hissim var. Kararı verseler bile teslim tarihi mutlaka sarkar.

Seçim sonucunda verirler veya vermezler. Gidin kimden alıyorsanız alın da diyebilirler. Hadi yallah size Allah versin de diyebilirler. Uçak ve uçak motoru için bence durum bu.

Siyasetin en muazzam yanı ; bir şey yapıyormuş gibi görünmek ama hiç bir şeyi yapmayabilmektir. Erteleye erteleye en sonunda saklayamayacak duruma gelip İlla almak veya yapmak zorunda olursan da bir-kaç temsili şey yaparsın veya alırsın yeter. Mesajı Paylaş

Ben Rusya ve Çin'e güveniyorum. Trump da tüccardır nihayetinde. Zannımca biz 2 uçağı da alırız. Hatta F-35'ten bile ümitliyim. Buna muharip Hürjet'i de ekleyelim. 2030-2035 gibi F-16/Typhoon/Kaan/Hürjet/Kızılelma/Anka-3 ve hatta F-35'lerden oluşan enflasyonist bir hava gücümüz olabilir. Mesajı Paylaş

Bizimkiler de az vizyon olsa hem dahili istasyon büyüklüğü hem menzil hem hava kuvvetleri hemde deniz kuvvetlerini ihya edicek olan f35C'yi alırdım 20-40 arası 6-12 arası eğitim içinde F35 A alırdım

Hatta bir seçenek daha İngilizler Typhoon için Hint ihalesine katıldıklarında bunun deniz versiyonu için çalışabiliriz demişti.

Bizimde böyle bir isteği sormamamız hata

Rafale naval olupta Typhoon'un bunu yapamıyacağını düşünmek abesle işgal olur.

Sadece bize faturası ne olur bilemem. Mesajı Paylaş

Türkiye 200-300 milyon dolarla ef alacaksa almasın onun yerine su-35'i ileride kendi motor ve aviyoniklerini kullanmak şartı ile yüklüce alabilir gelen uçak rus motorları ve aviyoniklerle gelecek fakat tai'de aviyonikler sökülüp kendi aviyonikleimizi takıp çıkartılan aviyonikler iade edilecek olup oluşacak bu versiyonada su-35t denbilir.
Bu fiyata onu alacağına onun 1/6sı fiyatla alır bütün takım ve yedek parçasınıda çok rahat stoklarsın ve bu yarı fiyatına mal olur...
Mesajı Paylaş

Şu Rus ve Çin menşeli uçak işini bir unutalım. Bize olmaz ve uymaz. Olur da bunlardan muharip uçak alırsak bu dünyada çok şey değişmiş demektir. Biz dönüp dolaşıp ABD ve Avrupa uçağı alırız. Yapabilirsek kendi uçağımızı yaparız. Mesajı Paylaş

Yunanistan heyecanlanmış. Türkiye meteor alamasın diye uğraşıyorlar.

Biz hala cek cak teranesini dinliyoruz. Gökhan olsa, kim takar Meteor'u! Mesajı Paylaş

Gökhan'ın fotoğrafını paylaşmıştı Tübitak-SAGE. Tahminim 2027-2028 gibi hazır olacaktır Gökhan. Mesajı Paylaş

bu dünyada çok şeyin değişmekte olduğunu değiştiğini görmemek için başını toprağın altına gömmen lazım ki anladığım kadarı ile toplumumuzda bazı kesimlerin gömdüğünü ayan beyan görüyorum.
Kim ne derse desin bu gerçek ve değişmez... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz