EF2000 EUROFIGHTER TYPHOON

Başlatan Felix, 07 Nisan 2009, 22:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: мคяครℓเ - 27 Ocak 2016, 20:08:27
Kuveyt, Pazartesi günü İtalyan Savunma Bakanını davet ederek anlaşmayı imzaladi.
http://www.gazeteci.tv/kuveyt-28-eurofighter-typhoon-savas-ucagi-aliyor/

Söz konusu anlaşma 5 Nisan 2016 tarihinde nihayet imzalandı.
(Gazeteci TV çuvalladı!)

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Airbus'ın Danimarka İçin Eurofighter İşbirliği

Danimarka şirketi Flatirons Solutions, Airbus Savunma ve Uzay ile Danimarka Hava Kuvvetleri'ne Eurofighter Typhoon savaş uçakları sağlamak için bir işbirliği içerisine girdi.

Her iki şirket arasında Perşembe günü imzalanan anlaşmaya göre Flatirons Solutions; Danimarka Hava Kuvvetleri'nin Eurofighter Typhoon savaş uçakları gövde ve motor kılavuzlarının yanı sıra, CORENA üretim yazılımını ve bakımını sağlayacak.

Bu işbirliği, Danimarka'nın yaşlanan F-16 uçaklarını yeni uçaklarla değiştirme ihtiyacına çözüm amacıyla gerçekleştiriliyor.

DefenceTurk.com Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı YapKraliyet Hava Kuvvetleri/RAF ilk Centurion konfigürasyonlu Typhoon uçağını teslim almış. Güncelleme geçiren uçaklar PavewayIV, Brimstone, Meteor BVR ve Storm Shadow mühimmatlarını taşıma kapasitesine sahip olacak. İlk fazda 26 uçak bu kabiliyete yükseltilecek.

https://twitter.com/aemres78/status/1016044204416552961
Mesajı Paylaş

Bulgaristan'a İtalya'dan ikinci el Eurofighter teklifi

İtalya ve Leonardo, eskiyen Mig filosunun yerini alacak sekiz savaş uçağı için ihaleye çıkan Bulgaristan Savunma Bakanlığı'na son tekliflerini sundu.

İtalya'nın teklifi halen İtalyan Hava Kuvvetleri tarafından kullanılan ilk dilim Eurofighter Typhoon savaş uçaklarının Bulgaristan Hava Kuvvetlerine satılmasına dayanıyor. Teklif ayrıca Bulgaristan Hava Kuvvetleri'nin talebi doğrultusunda yeni imal edilen uçakların satışına yönelik seçeneği de içeriyor.

1 Ekim'de sunulan son teklif, uçak temininin yanısıra eğitim, üç yıllık servis desteği ve silahları kapsıyor.

http://www.kokpit.aero/italyan-bulgaristan-eurofighter-teklifi Mesajı Paylaş

Þu hava alığının kenarındaki seyir füzesini çıkaramadım.  ::) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 08 Ocak 2019, 23:19:45

Þu hava alığının kenarındaki seyir füzesini çıkaramadım.  ::)

JSM füzesi Sn. Skywolf. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Teşekkürler BATTLESTAR. Galiba yaşlanıyoruz.  :D :D Mesajı Paylaş

estağfurullah
Sen her şeyi bilir her şeyi görürsün senin altın gibi bir kalbin var
ne oldu bu arada 2018 oylaması aklıma gelmişken sorayım Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 09 Ocak 2019, 00:31:10

Teşekkürler BATTLESTAR. Galiba yaşlanıyoruz.  :D :D

Yaşlandığını felan yok. Uyku zamanı geldi. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz