ÖSS

Başlatan cüzzamlı melek, 26 Mart 2011, 15:25:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Falcon - 27 Mart 2011, 21:16:03
Ben EA yım oglum ya.

En iyisini yapmışsınız zaten aklı olan sayısala gelmesin adamın beynini g....den çıkartana kadar zorluyorlar insanmıyım hayvanmıyım bazen anlayamıyorum,zaten gelecek vaad eden mestleklerin hepsi EA da Þu anda ortalık işsiz mühendis teknisyen doktor kaynıyo... Mesajı Paylaş

Ea da ama kazanmak demek kurtlarla dans demek :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 27 Mart 2011, 21:19:55
Ea da ama kazanmak demek kurtlarla dans demek :D

Valla şu anda yerinizde olmak isterdim lise bitmiş YGS ye girmişsiniz önünüzde üniversite var ondan sonrada kendi hayatınızı kurucaksınız yani kısaca öğrenci hayatınız bitiyor bağımsız bir birey olarak yaşamaya başlıyorsunuz;) Mesajı Paylaş

İlk önce kazanmak lazım:D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 27 Mart 2011, 21:24:00
İlk önce kazanmak lazım:D

Olsun yaş 18 oluyo sonuçta.... Mesajı Paylaş

Yaş 18 olunca ne degişiyor.Elinde kazma kürek yoksa gene amelesin be :D.
Kendimi fon müziklerine verdim.:D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 27 Mart 2011, 21:34:46
Yaş 18 olunca ne degişiyor.Elinde kazma kürek yoksa gene amelesin be :D.
Kendimi fon müziklerine verdim.:D

ay kıyamam ben sana yaa... ama neyse geçmiş olsun, geçti gitti. Allah gönlüne göre versin kardeşim...:D Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Daha 2 tane daha var LYS Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 27 Mart 2011, 22:16:02
Daha 2 tane daha var LYS

bitmez bu Allah'ın cezası sınavlar...

neyse, bikaç gün kafa dinle. hakettin... Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Bu konuda şüpheliyim işte :D zaten Ea yım ya edebiyat cografya sorunum yok iyiler Allah'a şükür.Matematik ve Geometri ugraşcaz gibime geliyor. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz