ÖSS

Başlatan cüzzamlı melek, 26 Mart 2011, 15:25:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 29 Mart 2011, 00:57:01
Ondan kolay ne var? Sen de atla TAI'nın duvarlarından içeri. :D

daha hayırlı bi iş yapmak isterdim şahsen...mesela, ahmet türk denen herife türklerin libyalılara benzemediğini yakından göstermek isterdim.. Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Þaka bir yana  bir görsek gezsek ne güzel olur!Acaba girmek için bir koşul filan var mı? Uğur cebeci den ne eksiğiz var sanki? .d.d Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: nightshade - 29 Mart 2011, 02:22:44
Þaka bir yana  bir görsek gezsek ne güzel olur!Acaba girmek için bir koşul filan var mı? Uğur cebeci den ne eksiğiz var sanki? .d.d

Aşağı yukarı 30 yıl eksiğin var... Mesajı Paylaş

Aslında her zaman savunma sanayi kuruluşlarına gezi düzenleme düşüncemiz var. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: RekarnO - 29 Mart 2011, 09:28:15
Alıntı yapılan: nightshade - 29 Mart 2011, 02:22:44
Þaka bir yana  bir görsek gezsek ne güzel olur!Acaba girmek için bir koşul filan var mı? Uğur cebeci den ne eksiğiz var sanki? .d.d

Aşağı yukarı 30 yıl eksiğin var...
Biliyorum canım,dalga geçiyordum.
Bu arada trm dekiler mrtp lerden birine binmemiş miydi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: nightshade - 29 Mart 2011, 10:34:29

Bu arada trm dekiler mrtp lerden birine binmemiş miydi?

Evet binmiştik.
Aylar önce de FNSS'deydik.
Yine biryerlere gidebiliriz. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 29 Mart 2011, 09:33:43
Aslında her zaman savunma sanayi kuruluşlarına gezi düzenleme düşüncemiz var.
mail atmaya başla tai den başla ama  ::) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 29 Mart 2011, 10:42:29
Alıntı yapılan: nightshade - 29 Mart 2011, 10:34:29

Bu arada trm dekiler mrtp lerden birine binmemiş miydi?

Evet binmiştik.
Aylar önce de FNSS'deydik.
Yine biryerlere gidebiliriz.
Vay be murat abi mrtp 33 e bindiniz galiba Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: nightshade - 29 Mart 2011, 12:07:26
Vay be murat abi mrtp 33 e bindiniz galiba

Evet. Harika bir tekne, harika bir gün. Ekber Bey'in solundaki şapkalı ben, yanımdaki bereli AVCI, arkamızdaki gözlüklü arkadaş KILIÇ, daha soldaki ANATHEMA, onun yanındaki en baştaki bereli nam-ı diyar TFİST, Ekber Bey'in sağındaki AKINCI, hemen arkasındaki MSI Genel Müdürü Ümit BAYRAKTAR, ve bayanlar da MSI'dan. MSI ile birlikte bu tip site gezileri düzenlemeyi çok istiyoruz. Zaman kavramı sorun oluyor. Herkesin işi yoğun.

Þimdiki programımız İDEF 2011 üzerine yoğunlaşmak. Bu fuarda pek çok firma ile temasa geçmeyi düşünüyoruz. Geniş katılımlı ve eğlenceli gezileri kim istemez. :) Mesajı Paylaş

mrtp 33 e benim de binme şansım olmuştu gerçekten güzel bir tekne. Teknenin içini yakından inceleme fırsatım olmasa da Aselsan STAMP ı da yakından inceleme fırsatım oldu. Teknenin en etkileyici kısmı o yani :D. Ama termal kamera biraz beni şüpeye düşürdü. Kabak gibi namludan bile daha fazla dikkat çekiyor, yani isabet alsa sistemin içerdeki kontrol için monitördeki görüntü gider. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz