boeing 737 aew&c ?

Başlatan pomaro, 01 Nisan 2011, 13:30:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arkadaşlar bizim alacağımız 4 adet 737 aew&c'de elektronik harp kapasitesi nedir?(yani neler yapabilir tahminen) Mesajı Paylaş
  • Gösterim 8,783 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 10 Yanıtlar

Çok genel bir soru olmuş bu.Hangi ucundan tutup neye cevap yazılır bilemiyorum.Ama eğer sormak istediğin düşman radarları üzerindeki baskı yaratma kapasitesi ise bu konuda açık kaynaklarda çok fazla bilgi bulma şansımız yoktur.ESM sistemine ait sinyal istihbaratı kapasitesi ve hedef tespit konusundaki yetkinliği ise sistemin henüz olgunlaşmamasına rağmen mevcut sistemler içinde iyi bir yerde.Zaten üzerinde bulunan radar Aktif Elektronik Tarama kabiliyeti ile diğerlerinden bir adım önde buna yeni nesil ESM ve diğer elektronik sistemleride eklediğinde gerçekten etkileyici bir platform ortaya çıkıyor.Tek dezavantajı henüz yeni bir sistem (Radar) olmasından kaynaklanan denenmişliğinin sınırlı olmasıdır. Mesajı Paylaş

hava kuvvetlerimiz 1 tanesini sürekli havada tutmak istiyormuş galiba doğrumudur? Mesajı Paylaş

2+2 Biri batıda biri doğuda sürekli havada olacak, diğer iki tanesi yedekte bekleyecek şekilde konumlandırılacak.

Büyük ihtimalle... Mesajı Paylaş

güzel olur öyle, zaten 350km'lik radarı var baya bi iyi olur yani yunanlılar hava sahamızı ihlal ettiği an hemen görür ve jetlerimiz kaldıra biliriz Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO
2+2 Biri batıda biri doğuda sürekli havada olacak, diğer iki tanesi yedekte bekleyecek şekilde konumlandırılacak.

Büyük ihtimalle...

O zaman en az 12-13 saatlik vardiyalarla mi ucacaklar?. Hic bakim gormeyecekler mi?.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: HDS - 02 Nisan 2011, 18:34:35
Alıntı yapılan: RekarnO

Büyük ihtimalle...

O zaman en az 12-13 saatlik vardiyalarla mi ucacaklar?. Hic bakim gormeyecekler mi?..

Yazdığımdan bu anlammı çıkıyor? Mesajı Paylaş

E 4 tayyare, ikili takimlar halinde calisacaksa, iki tayyare surekli havada olacaksa.. Oyle olmaz mi?.. Benim cebrim mi yetmedi?.. :) Mesajı Paylaş

12 saat rutin görev olmaz ama dünya tazminat alacakları kesin,denizaltıcı  G kurmay başkanından fazla alıyor dalış tazminatı.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: HDS - 02 Nisan 2011, 19:21:12
E 4 tayyare, ikili takimlar halinde calisacaksa, iki tayyare surekli havada olacaksa.. Oyle olmaz mi?.. Benim cebrim mi yetmedi?.. :)

Estağfurullah, Yanlış birşey ima etmek istemedim. Ben bildiğimi söyledim ayrıntılarını bilmiyorum..
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz