Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Aselsan'ı gezdi

Başlatan Tuco, 12 Nisan 2011, 16:56:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ASELSAN'ı gezerek incelemelerde bulunan Abdullah Gül "ASELSAN'ı yakından takip ediyorduk,gelipbizzat görmek gerçekten etkiledi."dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Haberle ilgili resim vs bulursam buraya ekleyeceğim... Mesajı Paylaş
  • Gösterim 8,284 
  • ASELSAN & MİKES
  • 9 Yanıtlar

Aşağıdaki linkte konuyla iligli haber mevcut.

http://www.aa.com.tr/tr/gul-muteahhitleri-uyardi.html

Ayrıca aşağıdaki linkte gezi ile ilgili fotoğraflar mevcut.Resimlerde görülebileceği üzere Abdullah Gül konuşmasını ASELPOD'un önünde yapıyor.

http://www.aa.com.tr/galeri/2011/Gul_Aselsanda/slides/20110412.164855_ANK279_1553734.html Mesajı Paylaş

Aşağıdaki linkte Cumhurbaşkanımızın Aselsan ziyaretine ait 8:30 dakikalık bir video ve resimler mevcuttur.

http://www.tccb.gov.tr/haberler/170/79483/cumhurbaskani-gul-aselsani-ziyaret-etti.html Mesajı Paylaş

aselsanın böyle bir kadroya sahip olduğunu bilmiyordum,  mkek 350 mühendisli  bir  kuruluş  aselsan ise 2200 mühendisli  , türkiye için gelecek vaadediyorlar  , daha önce cumhurbaşkanlarımızın  bu tür  savunma alanında çalışan  kuruluşlara ziyaretleri  oluyormuydu?  ben daha  önceleri savunma ile  pek  ilgilenmezdim o yüzden soruyorum. Mesajı Paylaş

Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz aylarda TAI'ye de bir ziyareti olmuştu.Her ne kadar cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün siyasi görüşlerine katılmasamda , savunma sanayii konusundaki ilgi ve destekleri takdiri hakediyor... Mesajı Paylaş

cumhurbaşkanlığının sitesinde yayınlanan fotoğrafların 12. sinde tam olarak görünmeyen aletin/sistemin ne olduğu konusunda bir fikri olan var mı? videonun da 02.24'de başlayan  yaklaşık 2 saniyelik bir sesli anlatımda 12.resimde görülen aletin/sistemin yanından geçerken "antenleri takıyoruz..." cümlesi duyuluyor.Ondan sonra başka bir görüntü araya giriyor.Ne olduğunu bilenimiz var mı acaba? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tuco - 13 Nisan 2011, 17:52:52
Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz aylarda TAI'ye de bir ziyareti olmuştu.Her ne kadar cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün siyasi görüşlerine katılmasamda , savunma sanayii konusundaki ilgi ve destekleri takdiri hakediyor...
+ 2 Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

bağımsızlık, benim karakterimdir!

Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz