TurAF F-16 Solo gösterisi(100.kuruluş yılı etkinlikleri)

Başlatan Tuco, 15 Nisan 2011, 12:43:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arkadaşlar ,bu videoyu izleyince büyük ihtimalle hepimizin kalp atışları hızlanacak...
Kaynak:
Hava Kuvvetleri'nin 100. yıl armağanı

Türk Hava Kuvvetleri 100. Kuruluş Yıldönümü faaliyetleri kapsamında 15 Nisan'da Ankara'da F-16 Solo Gösterisi yapacak.

http://video.ntvmsnbc.com/hava-kuvvetlerinin-100-yil-armagani.html Mesajı Paylaş
  • Gösterim 10,031 
  • Videolar
  • 18 Yanıtlar

Hiç hoşuma gitmeyen bir şey var: 100. yıl sloganı. "ÇAĞIYLA YARIÞIYOR" Iyy. Resmen iğrenç. Bundan daha kötüsü ancak "tek rakibim thy" olabilirdi heralde. Hiç yakıştıramadım hava kuvvvetlerimize. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alıntı yapılan: rstr617 - 15 Nisan 2011, 15:13:10
Hiç hoşuma gitmeyen bir şey var: 100. yıl sloganı. "ÇAĞIYLA YARIÞIYOR" Iyy. Resmen iğrenç. Bundan daha kötüsü ancak "tek rakibim thy" olabilirdi heralde

Hahahahaa :D çok güldüm yaaa Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

SoloTürk fragmanı bence çok etkileyici müzik ve sahneler çok keskin can alıcı olmuş.

Yani birbirini çok iyi tamamlamış ben çok beğendim süper.

Kendi yapacağımız TF-X muharip uçağımızlada inş. böyle gururlanırız.. Mesajı Paylaş
05 Eylül 1795 - ABD ile Osmanlı İmparatorluğu arasında ABD'yi yıllık vergiye bağlayan ABD-Osmanlı sözleşmesi imzalandı.

Güzel olmuş slogan düşük ama güzel bir gösteri uçagın kaplamayı ben begendim baya güzel olmuş.

buda başka birtane galiba Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz