Aselsan Sözleşme İmzalanması

Başlatan darkevvilboy, 23 Nisan 2011, 10:11:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Özel Durum Açıklaması

Savunma Sanayi Müsteşarlığı tarafından yürütülmekte olan AY Sınıfı Denizaltı Cihaz/Sistem Yenileme Projesi İşi ile ilgili olarak ana yüklenici STM Savunma Teknolojileri Mühendisliği A.Þ. İle Þirketimiz arasında toplam bedeli 9.748.547,- Avro tutarında Elektronik Destek Sistemi Tedariğine yönelik bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2014 yılında gerçekleştirilecektir.

Bu açıklama Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nın uygun görüşü ve STM Savunma Teknolojileri Mühendisliği A.Þ.'den alınan izne istinaden yapılmıştır.

http://www.aselsan.com.tr/haber.asp?haber_id=288 Mesajı Paylaş
  • Gösterim 6,288 
  • ASELSAN & MİKES
  • 2 Yanıtlar

Konu açılmış, özür diliyorum.Silmek istedim ama silemedim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: JEOLLUBRE - 04 Temmuz 2012, 02:10:06
meble ogrodowe

Bu Ne Kardeşim Her Yere Yazıyosun Tıklıyorum Saçma Birşey Geliyor  ??? ? Mesajı Paylaş
''  İntikam'ın Kanlı Olanı Makbüldür !!! ... ''

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz