Selam

Başlatan atalay, 09 Nisan 2009, 01:03:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Selam Millet ben geldim 8) Mesajı Paylaş
  • Gösterim 15,079 
  • Hoşgeldiniz, Sizleri Tanıyalım
  • 24 Yanıtlar

Selam. Hoşgeldin. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Felix, Skywolf ve Sinsboy hosbulduk.

Böyle karsilamami olur sadece üc kisi selam verdi :'(.

Mesajı Paylaş

reconnaissence tesekkür ederim hosbulduk.

Ismini yazana kadar canim cikacakti ne zor isim secmissin kendine  ::) cok aradinmi o ismi :D.

Mesajı Paylaş

Yav 3 günder beri var site 4 kişi hoşgeldin demiş öpte başına koy  ;D ;D Mesajı Paylaş

Felix üc günlük dedigin forumda Yekta bey var Hiram var Anatoliantiger var olmuyor ama böyle dahada var :'( selam istiyorum.
Skywolf insan arkadasini böyle kuru kuru bir hosgeldinlemi karsilar, sizde adet böylemi ;D Mesajı Paylaş

Tam tersi hiç aramadım çok kolay oldu Reconnaissance ama istersen kısaca recon da diyebilirsin Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz