Idef ӧzel

Başlatan Nutuk, 13 Mayıs 2011, 15:56:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sizin yanınızdaki kişi nutuk sanırm kılıçta siyah takım elbiseli .Yonca onuk mtrp ziyaretinizde söylemiştiniz burdaki arkadaşların bir kısmının ismini Mesajı Paylaş

Ben halay başıyım. Yanımdaki güleryüzlü sevimli arkadaş AVCI. NUTUK ise mavi tişörtlü olan arkadaş. Evet KILIÇ siyah giyinen haşin bakışlı adam (Geliyor Osmanlı tokadı der gibi bakıyor zaten) :D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ewet saçlar biraz daha dökülmüş murat bey:) ekip ii görünüyor.Daha fazla idef fotoğrafları bekliyoruz sizden bide ben maket halinde yeni projeler varmıydı bilgilendirirseniz sevinirim Mesajı Paylaş

Fotoğrafları gruplar halinde düzenleyip yavaş yavaş ekliyorum. 700 civarında fotoğraf çekmişim. Bunların büyük oranı sitede olacaklar. ;) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Teşekkürler kolay gelsin Mesajı Paylaş

70O resim mi? bende üzülüyordum baska resim yokmu diye..........  :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Yatağan - 15 Mayıs 2011, 15:36:34
70O resim mi? bende üzülüyordum baska resim yokmu diye..........  :D

Resimler ilgili konuya yükleniyorlar.

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=2873.new#new Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: nightshade - 15 Mayıs 2011, 01:05:01
Valla ben kılıç ve seni tanıdım murat abi, diğerlerinide sen söylede merak ettik.
Sol baştaki benim Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 15 Mayıs 2011, 00:26:05

Kim kimdir tahmin edin bakalım...  8)

Konsere çıkmak üzere olan caz grubu gibi olmuşsunuz :D  Afiiillll Guuuuttt dını dını dını dınnnn Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Düsündügümden daha olgun insanlarmis ... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz