F-16 Block 50+

Başlatan Bertazoo, 23 Mayıs 2011, 15:44:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arkadaşlar f 35 lerle ilgili görev kodlarının verilmeyecegi söylenerek kamu oyunda ve basın yayında güçlü bir direnç oluşmuştu  görev yazılımları hakkınde abd ile anlaşmaya varıldımı bilgisi olan varsa sevinirim iyi günler Mesajı Paylaş

BAZI ARKADAÞLARIN ÖZELLİKLE SİYASET YAPILDIGINI BELİRTEREK ÇOK KESKİN VE ACIMASIZ ELEÞTİRİLERİNİ GÖRÜYORUM BU ARKADAÞLARIN ÖNCELİKLE DEVRİM ARABALARINI YİNE ÜLKEMİZDE 1960 LARDA AÇILAN VE YURT DIÞINADA SATTIGIMIZ TEYYARE FABRİKASININ NASIL KAPATILDIGINI 1992 DEKİ
K.IRAK'A YAPILAN BÜYÜK OPARASYONDE  F 16 LARIN DÜÞTÜGÜ DURUMU HATIRLAMALARINI YADA ARAÞTIMALARINI İRTERİM TABİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİNDE BENZER BİR ÇOK OLAYLARI
BENİM BU SİTEDE GÖRDÜGÜM TÜRKİYENİN SAVUNMA TEKNOLOJİ ALANINDAKİ GELİMELERİ VE BUNLARIN PAYLAÞIMIDIR VE HER TÜRK VATANTAÞI BİBİ BU HABERLER BENİ GRURLANDIRMAKTADIR EMEKLEMEDEN YÜRÜNMEZ Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kara4915 - 26 Mayıs 2011, 12:14:56
arkadaşlar f 35 lerle ilgili görev kodlarının verilmeyecegi söylenerek kamu oyunda ve basın yayında güçlü bir direnç oluşmuştu  görev yazılımları hakkınde abd ile anlaşmaya varıldımı bilgisi olan varsa sevinirim iyi günler
f-35 için açılmış konumuz  var , oradan bakarsanız  daha detaylı bilgi  edinirsiniz ,  son haberde kodların  verilmesinin kabul edilemeyeceğini açıkladılar  ayrıca aynı açıklamada  f-35 lerin  bize  çok daha ucuz  fiyata  satılacağı gibi vaatlerde bulundular , ssm  daha  karara bağlamadı  ama benim görüşüm birdahaki toplantıda  alım için karar  çıkacaktır. Mesajı Paylaş

BİLGİLENDİRME İÇİN TEÞEKKÜR EDİYORUM KONU BAGLANTISINA ULAÞAMAMIÞTIM İYİ GÜNLER Mesajı Paylaş

Bu uçakta daha önceden yapmadığımız birşeyi yaptık mı? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kara4915 - 26 Mayıs 2011, 12:23:52
K.IRAK'A YAPILAN BÜYÜK OPARASYONDE  F 16 LARIN DÜÞTÜGÜ DURUMU
Ne duruma düşmüşler ki? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ateş - 26 Mayıs 2011, 17:44:01
Alıntı yapılan: kara4915 - 26 Mayıs 2011, 12:23:52
K.IRAK'A YAPILAN BÜYÜK OPARASYONDE  F 16 LARIN DÜÞTÜGÜ DURUMU
Ne duruma düşmüşler ki?

Gece görüş sisteminin yokluğunu mu kast ediyor diyeceğim ama operasyona katılan uçaklarımızın tamamında gece görüş sistemi vardı. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

ABD'nin uyguladığı GPS karartmasını kastediyor muhtemelen. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: orko_8 - 26 Mayıs 2011, 18:09:56
ABD'nin uyguladığı GPS karartmasını kastediyor muhtemelen.
Olayı bi anlatabilir misiniz hocam? Mesajı Paylaş

Foto: jedigman
F-16 block 50 + jetimizin CFT li fotosu. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz