F-16 Block 50+

Başlatan Bertazoo, 23 Mayıs 2011, 15:44:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: nightshade - 03 Haziran 2011, 21:15:14
Foto: jedigman
F-16 block 50 + jetimizin CFT li fotosu.
cft  takılmasına  sevindim  , yandan  pek  havalı  durmamış ama  önden  çok  hoş  görünür Mesajı Paylaş

Evet beyler hadi tahmin edin sizce resimdeki mühimmat ne? Mesajı Paylaş

uçakta  2 tanemi  pod  var  yada  pod  değilse  diğeri nedir ??? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 04 Haziran 2011, 12:16:15
uçakta  2 tanemi  pod  var  yada  pod  değilse  diğeri nedir ???
Biri hedefleme diğeri seyrùsefer podu Mesajı Paylaş

bugün gıcır gıcır block 50 ye de dokunduk ya daha ne olsun :D Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

http://video.ntvmsnbc.com/yeni-nesil-f-16lar-hazir.html
Bir video da benden olsun resimler çok güzel kokpit favorim Mesajı Paylaş

Ceylan filoya ait f-16 JHMCS ile Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz