IDEF 09 HAKKINDA..

Başlatan OKÇULAR, 10 Nisan 2009, 11:45:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Değerli Arkadaşlar IDEF 2009 Fuar Organizasyonuna defencetürk ailesi olarak katılımınız olacakmı.?

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 21,672 
  • Forum Kuralları ve Duyurular
  • 24 Yanıtlar

DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Sayın Okçular,
Tam anlamıyla konuya hakim olmasamda DefenceTürk ailesi olarak fuara katılımı düşünüyoruz.
Þuan planlamalar yapılmakta.Durum ile ilgili siz değerli üyelerimiz bilgilendirileceksiniz.
Saygılarla. Mesajı Paylaş

Sayın Okçular ;
Fuara katılmayı düşünüyoruz. Birkaç yerden davetiyelerimiz geldiği an siz değerli arkadaşlarımıza haber verilecektir.
Mesajı Paylaş
Herkes konusurken biz susarız , biz konuşunca tarih yazarız. DefenceTURK

Olmadı kapıdaki guvenlıkle anlasırız ;D bu arada fuarda resım(fotograf) cekmek yasakmıs. bu ne bıcım bır yasak :-\ kım tutar benı :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Hiram - 10 Nisan 2009, 13:43:25
Sayın Okçular ;
Fuara katılmayı düşünüyoruz. Birkaç yerden davetiyelerimiz geldiği an siz değerli arkadaşlarımıza haber verilecektir.

Çok İyi olur Teşekkürler.. Mesajı Paylaş

Arkadaşlar, elimizde birkaç tane fazladan davetiye var. Bunları aranızdan fuara katılmak isteyenlere verebiliriz. :)

IDEF 2009 bu adreste =>http://www.defenceturk.com/index.php?topic=516.0 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 26 Nisan 2009, 16:44:51
Arkadaşlar, elimizde birkaç tane fazladan davetiye var. Bunları aranızdan fuara katılmak isteyenlere verebiliriz. :)

Sayın SKYWOLF, davetiyeler için tekrar teşekkür ederim.  :)

Alıntı yapılan: REKARNO - 14 Nisan 2009, 17:48:22
Olmadı kapıdaki guvenlıkle anlasırız ;D bu arada fuarda resım(fotograf) cekmek yasakmıs. bu ne bıcım bır yasak :-\ kım tutar benı :)

Gerçekten bu yasak uygulanmakta mı ? Umarım bu konuda taviz verirler yoksa vay benim halime. :-\ Mesajı Paylaş

Valla benıkı fotograf makınesı getırecem telefonuda sayarsak ban 3 objektıf dusuyor ;D bunları kullanamassam olay cıkartırım...ne yanı resım cekmek ıcın ılla habercımı olalım..

gercı kısa bı donem olmustum ama o gecerlı degıl sanırım :( Mesajı Paylaş

Biraz önce tüyapı aradım ve çıkan yetkiliye; istanbulun çeşitli semtlerinden servis kaldıracakmısnız? bir de fotoğraf makinası getirebilirmiyim ? sorularını yönelttim cevap olarak; bu fuar için servislerimiz bulunmamaktadır, fotoğraf makinanızı tabiki de getirebilirsiniz dedi :o

Artık gizlenmemize gerek kalmadı arkadaşlar gönül rahatlığı ile fotoğraf çekebiliriz. 8)

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz