Bütün Erkeklerden, bende dahil daha Erkek bir Kardesimiz bakiniz lütfen

Başlatan amonyak, 31 Mayıs 2011, 23:36:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Secimlerde Balikesirli arkadaslarim vatan icin oy verirken bir kere daha düsünün bu bacimizda aklinizda olsun .

Sonunda mecliste insaallah bdp denenlerin karsina cikacak bir kivilcim cikti ortaya

Bu arada Serap Yesiltuna secim kampanyasinin dokundugu kürtlerden fasist sesleri yükselmeye basladi Mesajı Paylaş
  • Gösterim 3,425 
  • Sohbet
  • 3 Yanıtlar

Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

peeehhh
baktılar  pkk yeterli ırkçılığı  aşılayamıyor ,  eee pkk nın ve  siyasi kolunun  beceriksizliğini  kapatacak  şahıslara ihtiyaç vardı   ,işte o şahıslardan birisi.  türkiyenin bölünmesini isteyen  pkk ya yardım etmek isteyenler buna oy versinler  emin  olun  bölücülükte  doğru bir  adım atmış olursunuz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 01 Haziran 2011, 08:57:30
peeehhh
baktılar  pkk yeterli ırkçılığı  aşılayamıyor ,  eee pkk nın ve  siyasi kolunun  beceriksizliğini  kapatacak  şahıslara ihtiyaç vardı   ,işte o şahıslardan birisi.  türkiyenin bölünmesini isteyen  pkk ya yardım etmek isteyenler buna oy versinler  emin  olun  bölücülükte  doğru bir  adım atmış olursunuz.

Vay arkadaş, sen nasıl Türkiye Türklerindir dersin hee? Faşist seni faşistttt!! Birde Balıkesir'i PKK'dan kurtar yazmış utanmadan, vay vay vayyyy, faşistliğin de bu kadarı canım. Bölücülerin karşısında dikilecekmiş, sen kimsin ki büyük lider Başbakanımız, canımız ciğerimiz Başbakanımız varken bölücülerin karşısına dikilecek.

Enesciğim bunlar kafatasçı kafatasçı, hatta bence kesin Ergenekon parmağı da vardır bu işte. Alıyorlar Silivri'den emirleri, ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar, zaten yazmış oraya ulusalcı diye, unutmuşlar herhal bunu içeri almaya ama yakında o da alınır. Halbuki ne gerek var, mezarda yatanlarda huzurlu, toprak üstünde kalanlarda huzurlu. Ha PKK ha bu kadın, aynı şey.

Neyse tulum çıkarırız Allah'ın izni ile Balıkesir'den, 'Durmak yok yola devam' Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Bu konunun Türk Savunma sanayii ile ne alakası var arkadaşlar.

Siyaset yapmak istiyorsanız sohbet bölümüne konu açın lütfen.

Konu taşınmıştır. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz