Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: GOGURYEO - 09 Şubat 2011, 16:59:15
Ya zırhlı birliklere alsalar beni tankçı falan olsam  ;D gerçi daha 3 yıl var okulun bitmesine  8)

Skywolf te tankçıymış askerde benden söylemesi :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 09 Şubat 2011, 17:14:50
Alıntı yapılan: GOGURYEO - 09 Şubat 2011, 16:59:15
Ya zırhlı birliklere alsalar beni tankçı falan olsam  ;D gerçi daha 3 yıl var okulun bitmesine  8)

Skywolf te tankçıymış askerde benden söylemesi :D

Makine mühendisleri genelde tank sürmekten ziyade bakım merkezlerinde amele gibi anladınız siz. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Þöyle bir saat nasıl olur askerde? işe çalmazlarsa işe yarar mı acaba?

fiyatı yazıyor ona takılmayın siz ben tahtakalede bulurum aynısını :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 09 Şubat 2011, 17:19:09

fiyatı yazıyor ona takılmayın siz ben tahtakalede bulurum aynısını :D

Kardeş traş köpüğü çalınıyorsa onu folloş ederler. Trm'de afedersiniz ama malın biri askere Dragonskin götürsem bişey olurmu demişti. :D Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Alıntı yapılan: RekarnO - 09 Şubat 2011, 17:19:09

fiyatı yazıyor ona takılmayın siz ben tahtakalede bulurum aynısını :D
tafsiyem 

asker saati   sürünürsün kırılmaz   bulaşık yıkarsın  su almaz  ucuzdur  zamanı  gösterir   oraya gittiğinde  her  2 askerin  1 tanesi bu saatten  kullanıyordur ,  emin ol  bu saatten  iyisi  yok , askerde bende bu saatten  kullandım  teskeremdede bir  arkadaşıma  bırakıp geldim  inşallah sende bir  arkadaşına  saatini bırakıp  çabucak  dönersin. Mesajı Paylaş

Zaten F-91w ordumuzun resmi saati olmuş :D

eskiden bu saate bir maaşını verenler vardı. şimdi ise 5 tlye alabiliyoruz :D

Mesajı Paylaş

Enes hocam sen yeni geldin askerden değil mi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 09 Şubat 2011, 18:09:11
Enes hocam sen yeni geldin askerden değil mi?
7 ay oldu  , ankarada  karahavacılıkta  tamamladım  , bir  köyde havaalanında  görevliydim  çok güzel günlerdi   hem   askerlik  yaptığım  yer  hemde  komutanlarım  çok iyilerdi  inşallah sende  benim  gibi  güzel bir  askerlik yaparsın   , onlarca defa  helikopterle  uçtum , otokar kobraya bindim  ağır makineli kullandım  mg-3 kullandım   ak-47  kullandım  v.s.  anılar  bitmez  gidince  görürsün. Mesajı Paylaş

Alıntı Yap, onlarca defa  helikopterle  uçtum , otokar kobraya bindim  ağır makineli kullandım  mg-3 kullandım   ak-47  kullandım  v.s.  anılar  bitmez  gidince  görürsün.

Enes kardeş taze askerin palavrası bol olur derler. Mesajı Paylaş

İyi birkaç ay kaybolma ortalardan bana lazımsın :D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz