Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATOM BOMBASI :D Mesajı Paylaş

geçen hafta bir Azeri  ile tanıştım.
savaş hakkında epeyi konuştuk,  doyurucu bilgiler verdi sağ olsun.

ilki,  Azeri ordusu  havada İskender vurmuş.
İskender vurmanın  zorluğundan bahsedip vurulanın başka bir şey olabileceğini söyledim,  arkadaş çok emindi ve hiç bilmediğim bir şeyi söyledi.
İskender sistemini tasarlayan bir Azeri  imiş,  şok oldum.
bu  iddiayı duyan bilen var mı?
Mesajı Paylaş

Alıntı YapTofaş Þahin ile İstanbul'dan Kuzey Kutbu'na

▪️İstanbul'dan Þahin model araçlarıyla yola çıkan Þevket ve Tugay Sahtiyan kardeşler, bir ilki başararak Kuzey Kutbu'na ulaştı.

📌14 Bin kilometre yol
📌35 Bin TL'lik yakıthttps://mobile.twitter.com/KRCBEY28
Mesajı Paylaş
]

Alıntı YapSavunma İleri Araştırma Projeleri Ajansı (DARPA)'yük kapasiteli otonom' insansız sualtı aracı (UUV) 'Manta Ray'i geliştirmek için iki müteahhit seçti.
Mesajı Paylaş
]

Bu baslik altinda Sn Cihat Yayci yi istifaya goturen olasi kisisel goruslerimizi paylasmistik. Ancak simdiye kadar Sn Cihat Yayci  neden sudur diye bir aciklama yapmamisti ta ki bugunku makaleye kadar.

Bu makalede ve Sn Cihat Yayci tarfindan belirtilen ana unsur kalitesi dusuk Torpido gudum teli ihalesi konusu olsada. Ana nedenin bu olmadigini Sn MSB baskanin kendisine rakip olabilecek parlak birisini baskanliginina risk icerecegi gorusunun agir bastigini dusunuyorum. "Mavi Vatan doktrini ,Libyadeniz sinir anlasmasinin mimarlarindan birisinin ne derece kendisi icin risk icerecegini gormustur"

Nasil olmus ise Mavi vatan konusu da ,adeta bicak ile kesilmiscesine artik devletimiz tarafindan pek dillendirilmedigi gorulmektedir.

Konu ile ilgili sorularim .

Mavi Vatan doktrinin rafa kaldirilma sebebi.
Sadece rakip gorulmekten ibaret kiskancliktanmi ?
Yoksa "Muttefik " bir devlet bu doktrini rafa kaldirilmasini istedi?

Bahsi gecen Torpido gudum teli ihalesini kazanan hangi firma idi?
Gudum teli hangi Torpido projesi icin idi ?

https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarlar/aytunc-erkin/uzgunum-istifa-nedenim-ortaya-cikti-6959170/ Mesajı Paylaş

Değerli arkadaşlar Sadfor Savtera forumuna ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı acaba? Ülkemizin en değerli forumlarından biri bildiğiniz üzere. Mesajı Paylaş

tüplü televizyonda scart değil de,  karasal yayın almak için arkada yuvarlak bir giriş var,  bu girişin teknik adını bilen var mı?
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz