Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ampute Milli Futbol Takımımızı göstermiş oldukları başarı(lar)dan dolayı tebrik ederiz. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Milli takım üçüncüsü olunca F16 lar takım dönerken eşlik etmişti birinci olunca neler yaptılar

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

2022 Ampute Dünya Kupası, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlenendiği için böyle bir karşılama yapılması mümkün değl.

Ampute Milli Takımı, 2004 ve 2008 yıllarında ikinci olduğu Avrupa Þampiyonası'nda ise 2017 ve 2021 yıllarında üst üste iki kez şampiyonluğu kazanarak tarihi bir başarı göstermişti. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Ampute Milli Takım oyuncular değneklerini A Milli takıma verseler büyük iyilik yapmış olurlar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 10 Ekim 2022, 16:48:27
Ampute Milli Takım oyuncular değneklerini A Milli takıma verseler büyük iyilik yapmış olurlar.

+1 Mesajı Paylaş

Grupta Ermenistan var onlara bari yenilmeseler yeter başka bir şey istemeyiz Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: Tigerfish - 10 Ekim 2022, 16:48:27
Ampute Milli Takım oyuncular değneklerini A Milli takıma verseler büyük iyilik yapmış olurlar.

+10000000000 Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

dün gece, Yunanistan'ın aldığı Meteor adetini  öğrenme umuduyla interneti karıştırdım.
çeviri yardımıyla hem Yunanca,  hem İngilizce aramalar yaptım.
dedikodu mahiyetinde bile bir sayıya ulaşamadım;  ama beni şaşırtan başka bir şeyle karşılaştım.
arkadaşlar,  bizim sahip olduğumuz iha sayıları ve tipleri ve hatta som adetleri bile havalarda uçuşuyor.
bu nasıl iştir?
bu rakamların bu kadar bilinmesi doğru mudur?
Mesajı Paylaş

Tsk Pr çalışmasına döndüğü için oldukça normal biz saçı agarmislar bizzat askeri sır ve planların ifsa olduğunu gördük buna şaşırmayız. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Bartın'da hayatını kaybeden madenci kardeşlerimize Allah'tan rahmet, sevenlerine de sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun.

2022 yılındayız ve halen ülkemizde bu tip kazalarla kayıplar veriyoruz. Sadece madencilik değil, bütün sanayi kollarında işgüvenliğini artıcı çalışmalar yapılıyor. Yönetmelikler sürekli güncelleniyor. Önlemler sürekli artırılıyor. Buna karşın malesef sonuç değişmiyor. Bu düşündürücü. Bu olayları önleme konusunda eksik olan bir şeyler var demek ki! Cezalar vs caydırıcı değil ya da bu iş cezayla çözülebilir mi? İnsanlar yeterince bilinçlendirilemiyor belki de!

Yaşanan kazadaki gibi tehlikeli işlerde kullanılmak üzere artık insansız sistemlerin geliştirilme vakti geldi de geçiyor bence. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz