Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Yasar - 06 Şubat 2023, 11:26:23
Ülkemize geçmiş olsun.
Bizim yan bina (7 katlı) çökmüş. Büyük ihtimalle tüm komşularımızı kaybettik. Bizim binada hasar az. Biz İngiltere'de olduğumuzdan bu felaketten oradakiler kadar etkilenmedik. Ama içimiz yanıyor.

Geçmiş olsun, hangi şehirdi Yaşar Bey Mesajı Paylaş

Ülkemize geçmiş olsun.
Bizim yan bina (7 katlı) çökmüş. Büyük ihtimalle tüm komşularımızı kaybettik. Bizim binada hasar az. Biz İngiltere'de olduğumuzdan bu felaketten oradakiler kadar etkilenmedik. Ama içimiz yanıyor.

Umarım hepsi sağ salim kurtulmuşlardır. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Korktuğum oluyor maalesef. Kurtaramama rezaletleri izliyoruz. Hatay-Armutlu mesela, mahallenin yarısı yıkık ama yardıma gelen kimse yok. Mesajı Paylaş

Ülkemize geçmiş olsun.

Geçmiş olsun...İnşallah güzel haberler gelir , ümidi kaybetmemek lazım... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 06 Şubat 2023, 12:07:21
Korktuğum oluyor maalesef. Kurtaramama rezaletleri izliyoruz. Hatay-Armutlu mesela, mahallenin yarısı yıkık ama yardıma gelen kimse yok.

İnsanlar sosyal medyada enkaz altından görüntü paylaşarak yardım istiyorlar sürekli. Yardım gelmediğinden bahsediyorlar. Alan çok büyük ancak bu soğukta enkaz altındakileri acilen kurtarmak gerekiyor. Yardım ekiplerini helikopterler vs hızla nakletmek, bölgedeki tüm iş makinalarını enkazlara göndermek şart. Hatta yurtdışından gelen yardım taleplerinde de arama kurtarma ekiplerine öncelik tanımak gerekiyor. Bunun dışında hayatta olan bölgedeki diğer vatandaşların da ısınma ve gıda gibi öncelikli ihtiyaçları için hızla yol alınması da lazım. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Hepimize geçmiş olsun.Çok talihsiz bir ülkeyiz.Ne hainimiz bitiyor ne depremimiz ne felaketimiz ne de krizimiz.Allah belamızı vermiş bizim.Ama ne yaparsak kendi kendimize yapıyoruz bunu bilelim.Bakalım savunma sanayi projeleri nasıl etkilenecek bu yıkımdan.90 larda projesi başlatılan TF-2000 leri 2050 yılında falan görürüz artık.Çıkarlarımızı bekamızı korumak konusunda inşallah zaafa uğramayız. Mesajı Paylaş

İskenderun devlet hastanesi yoğun bakım yıkılmış. 6 katlı bina. Antakya hastanesi ve polisevi de yıkılmış. Bu kader değil artık. Bile bile lades. Meydana kuracaksın dar ağacını, harcını karandan onay verene, satın alana kadar asacaksın bak bir daha yıkılıyor mu. Mesajı Paylaş

7.5 büyüklüğünde bir deprem daha oldu! Mesajı Paylaş

Havadan yardım yola çıkmış.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz