Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ya bir şey soracağım. Bizde şu anda kaç adet A400M var? 10 Tane sipariş ettik ve hepsi teslim edildi diye biliyorum. Ama Ardan Zentürk 3 adet var dedi. Depremde de 3 tanesi kullanılmış. Bakan Akar öyle dedi. Böylesine büyük bir afette hepsinin kullaılması gerekir; o zaman sadece 3 tane mi var? Mesajı Paylaş

10 uçak var. İkisi Ukrayna'da mahsur kalmıştı. Ancak onlar da döndüler. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı YapSiyaset sisteminin kökünden değişmesi lazım. Her zaman dediğim gibi siyaset ülkenin ve milletin çıkarlarına hizmet için olmalı sadece. İçi boşaltılmış ideolojilerle, milleti ayrıştırarak, devletin imkanlarını kullanarak, milletin hakkını belirli gruplara  sağlama amacında olanlara geçit vermemeli asla!

+1 Mesajı Paylaş

Hatay'da şiddetli bir deprem daha  olmuş. 6,4 büyüklüğünde olduğu söyleniyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Evet Antakya tarafında sanırım.Adanayı da etkiledi. Mesajı Paylaş

Evet. Teyidi olmayan haberlere göre hasarlı bazı binalar da yıkılmış.

6.4 büyüklüğünde Defne-Antakya merkezli

Arkasından 5-10 dakika sonra Samandağ merkezli 5.8 büyüklükte. Mesajı Paylaş

şakamı bu merak ettim bilen varmı

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: re - 21 Şubat 2023, 04:44:21
şakamı bu merak ettim bilen varmı

şaka. o fiyat 80 tl çünkü. Mesajı Paylaş

Bugün dondurma canım çekti kutusu 120 tl olmuş şaştım kaldım. inek peyniri 200 tl. Dolar 18 tl de sabit aylardır ama fiyatlar hiç durmadan artıyor ben bunu anlaşmadım gitti. Benim parti bu seçimi kazanamasın diyecek hale geldim çünkü bu seçimi kazanan parti bir daha hiç bir seçimi kazanamayacak o kesin öyle bir felaket bekliyor ki onları Ecevit gibi olacaklar hem ülkeyi kurtarıp hem de lanetlenecekler  Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz