Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ya hadi güzel kardeşim..

Saygı gösterip geçmiş mesajlarına da baktım merak edip maalesef..  Bir de hakaret falan demişsin. Pedagojik yaklaşamayacağım hiç. Bu muhabbet tam bir zaman kaybına dönüşmek üzere. Ama  yanlışa yanlış demezsem de olmaz. Neyse ben uğraşmak istemiyorum .. bir filmden alıntı yapayım "i am too old for this shit". vakti ve sabrı olan cevap verebilir. Kolay gelsin. Mesajı Paylaş

Bunların ihracatla ne alakası var Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Evet sn Mehmet bu ülkede Reyhanlı ve niğde Uludere saldırılarının kilit ismi olan heyzel topalca gibi isimlerin mahkemelere bile çıkarılıp serbest bırakıldığından bu habersen herkesin kanun önünde hesap verebilceğini düşünebilirsin ve buna inanırsın...

Konya da tır çarması sonucu öldüğü söyleniyor tabi cesedini gördüysen..

Kusura bakma bu ülkede herkezi yargılayamazsın.

Evet sn re. Ekonomiyi dönelim.

Konun geliş nedeni Burda terörle mücadelede bulunan yada devlet için mücadele eden kişilerin yargıya hesap vermesi ile ilgili yazılan yazıya bir cevap verme idi...konu buraya geldi.yani her devlet için çalışan özel birimi  kafanıza göre sorgulayamazsınız....ne kadar özel oldukları konusunda fikrimiz olmadığı için...

İhracatımız sanayicinin yüzünü güldürsede...çalışanın ve biz tüketici olan halkın yüzünü güldürmüyor... çünkü ithalata dayalı
Mesajı Paylaş

Denizci16 sen kimsin? Bir önceki mesajlarında uzman cavus olduğunu yazmışsın.
Kafanıza göre sorgulayamazsin demişsin abicim hangi kafayla yazıyorsun bunları.
Madem böyle bir şey var niye ulu orta yazıyorsun
Amacın ne senin kendini uzman cavus olarak tanıtıp Ayhan Carkin kafasi yaşamak mu? Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Açık kaynaklarda olmayan birşey yazmıyorum ki..
Bana bile yargılanamıyacağı askeri forumlarda söylendi hatta ingiliz özel kuvvetlerini mukayese ederek... Mesajı Paylaş

Haziran ihracatı 21 milyar dolar olmuş. 9 günlük bayram tatiline rağmen bu rakam bence süper umut verici. Temmuzda bence ihracat 25 milyar dolar olur inşallah. Kemal Derviş in dediği gibi bizim tek umudumuz ihracattır Mesajı Paylaş

Güzel haberler yağıyo maşallah

Sondaj haritasında yeri belirlendi! Yeni petrol rezervi keşfedildi! Gabar'dan 5 kat daha fazla
Gabar ve Cudi dağlarında keşfedilen petrol rezervlerinin ardından yeni petrol müjdesi geldi. TPAO mühendislerinin sondaj haritasında yerini belirlediği Kato Dağı'ndaki petrolün Gabar'dan en az 5 kat daha fazla olduğu belirtildi.

https://www.star.com.tr/ekonomi/sondaj-haritasinda-yeri-belirlendi-yeni-petrol-rezervi-kesfedildi-gabardan-5-kat-daha-fazla-haber-1796148/ Mesajı Paylaş

Camiamızda yaprak oynamıyo bayramdan beri işler çok kesat. Füze filan atsalarda kendimize gelsek neşemizi tekrar bulsak Mesajı Paylaş

Esas bombalar idefte olur bence... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz