Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: re - 19 Temmuz 2023, 20:49:57
Parayı bulmuşuz çok şükür 50.7 milyar dolarlık anlaşma yapmışız.

Neye karsilik ?? 8) Mesajı Paylaş

Ülke satılıyor. Vatan millet Sakarya... Mesajı Paylaş

Seçimi kazandılar bildikleri bütün doğruları yapsınlar ülkeyi nasıl kurtaracaklarsa kurtarsınlar Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Hangi ülke ile hangi konularda? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: re - 19 Temmuz 2023, 20:49:57
Parayı bulmuşuz çok şükür 50.7 milyar dolarlık anlaşma yapmışız.

BAE daha düne kadar malum kesim tarafından fetönün finansörü olarak adlandırılıp yerden yere vurulmuyor muydu? İlginç!
Neyse biz ilginçliklere alışkınız nasıl olsa... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu gun 20 Temmuz . Kibris Baris Harekatinin 49 cu yili.

Bazilarimiz icin Baris Harekatinin baslangici olan 20 Temmuz 1974 yarim asir once olmus bir olay.
O gunleri yasamis olanlar icin ise hayatimizin bir donum noktasi .Yillar gecmis olsa da hic unutamayacagimiz bir gun.
Uzerinden 49 yil gecmis olabilir ama sanki halen dun gibi.

Tum sehitlerimezin ruhlari sad olsun. Gazilerimize ve Anavatanimiza Minnettariz. Mesajı Paylaş

Avrupa'ya hediye edilen bazı tarihi eserler

Mesajı Paylaş

Gerçekten hediye etmiş miyiz? Yoksa 1. Dünya savaşı sonrası; ülkemizi işgal esnasında çalınan tarihi eserler mi? Mesajı Paylaş

Þurada gördüm oradan alıntı yaptım af edersiniz kaynak yazmadım

https://forum.donanimhaber.com/padisahlarin-avrupa-ya-hediye-ettigi-paha-bicilmez-tarihi-eserler--135694394
Mesajı Paylaş

Belirttiğiniz resimdeki eserler gerçekten sanat eseri idi...Güzel ve Alımlı ben olsam Altın hediye eder elmas hediye eder fakat bu tarz sanat eserleri ve Tarihi mimarileri asla hediye etmezdim anlayan yada göz seyri olanlar için muazzam parçalar..

Mısır piramitleri bizde olsa onuda hediye eder bağışlardık biz.. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz