Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Allah Rahmet eylesin,başınız sağolsun.. Mesajı Paylaş

Sizin de başınız sağ olsun Sayın Yaşar. Mekanı cennet olsun ve Allah sizlere sabırlar versin. Mesajı Paylaş

Çok sağolun arkadaşlar. Mesajı Paylaş

Allah sabır versin,
başınız sağ olsun. Mesajı Paylaş

Başınız sağolsun sayın Merzifonlu ve sayın Yaşar Mesajı Paylaş

Allah ahirete irtihal etmiş tüm sevdiklerimize rahmet eylesin.

Merzifonlu ve Yaşar abilerimizin başı sağolsun.

Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Alıntı yapılan: Yasar - 11 Ağustos 2023, 01:26:51
Çok sağolun arkadaşlar.

Sayın Yaşar,
Sizlerinde başı sağolsun,
Merhumeye Allah rahmet eylesin Mesajı Paylaş

Allah rahmet etsin, mekanını cennet eylesin. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 10 Ağustos 2023, 20:06:22
Annemi kaybettim. Genetik nedenleri olan sekonder biliyer siroz hastasıydı. Hastalığına göre çok uzun yaşadı. Son anına kadar kendi işini görecek kadar da inatçıydı.  :'(

Alıntı yapılan: Yasar - 10 Ağustos 2023, 21:59:53
Sn Merzifonlu,
Başınız sağolsun. Neler hissettiklerinizi çok iyi anlayabiliyorum.
Aynı acıyı tam 2 hafta önce bugün ben de tattım. Kolay değil.
Size sabırlar diliyorum.

Her iki annemize Allah'tan rahmet diliyorum. Başınız sağolsun. Gerçekten üzücü, acı bir durum.  Allah sabırlar versin.

Ölüm bir son değil. Ruh yok olmaz. Çünkü yaratıcının bizlere verdiği bir parçasıdır. Ölüm sadece bu dünyada yaşamamızı sağlayan beden kıyafetimizi çıkarıp gerçek yuvamız olan boyuta geçiş. Bir zaman gelecek ki hepimiz orada tekrar bir arada olacağız.

Forumumuzun iki değerli üyesinin, çok sevdiğimiz iki arkadaşımızın kader birliği de dikkat çekici.

Tekrar başınız sağolsun. Yapabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırız arkadaşlar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sizin de başınız sağolsun Sayın Yaşar ...
Mekanı cennet olsun Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz