Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ben de büyük bir düşünürümüzün sözünü paylaşayım. "Türkiye'de sol sağdır, sağ da soldur."
Düşünürü siz bulun. Mesajı Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti ve Türklük düşmanları yoğun şekilde çalışıyor. Aynı zamanda zenginleşiyorlar. Yerli ve milli dersin, kim bilecek

https://twitter.com/EUDelegationTur/status/1699445025791262749?s=20

Komiser
@OliverVarhelyi
AB'nin mültecileri desteklemeye devam etmek için taahhüt ettiği € 3 milyar tutarındaki ek finansmanın bir parçası olarak € 781 milyonluk "Türkiye'deki Mülteciler için Sosyal Güvenlik Ağı (SSN)" Projesinin Onay Protokolünü imzaladı.
Mesajı Paylaş

Dünyada biliyorsunuz her yerde sözde ermeni soykırımı anıtı açılır bir çoğuda komitas heykelidir.Bu papaz eteğinin altında ermeni bir çocuğu saklamaktadır bu yüzden eteği bir yana genişçedir. Sitilize bir tarzı vardır bu heykelin birebir komitas denen adamın heykeli değildir ikonik bir şekil almıştır zaman içinde.

Paris'te Atina'da Amerika'da Brezilya'da her yerde var bu benzerlikte heykeller

Türkiye'de ki heykelde budur. Beşiktaş meydandaki Kartal heykeli. Bize bunu kakalamışlar bir şekilde. Bu heykeli kaldırmalı yetkililer. Bunu ben görür görmez tanıdım. Herkezi kandırabilirler beni asla

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

1930 da 40 da değil sadece 1980 li yıllarda mecburi lise eğitimi olsaydı bugün Türkiye de yaşayan herkesin anne babası ve ninesi dedesi en az lise mezunu olurdu. Sokaktaki tüm yaşlıların lise mezunu olduğu bir ülkede 40 yaş altı herkesin lise mezunu anne babalarca yetiştirildiği bir ülkede yaşamak ne güzel olurdu. Yokluktan değil bunu istemediler. Mesajı Paylaş

Bugünün üni mezunlarını görünce zorunlu lise programının da işe yaramayacağını fark edebiliriz, sorunun kaynağı başka yerlerde ama bu forumun işi değil bu Mesajı Paylaş

Liseler tam güne çıkartılmadan liselilerin kalitesi artmaz. Gerçekten bir şey öğretilmek istenen çocuklar Türkiye de tam gün eğitim alıyorlar. Özel okullar fen liseleri filan ve meslek liseleri. Yarım gün eğitim ile tornacı yapamayacaklarını biliyorlar meslek liselerinde tam gün eğitim veriyorlar mesela

Gerçi bu dediklerim internet öncesi gerçekleri artık durum biraz değişik olabilir. Doğrusu ben bundan sonra yarım gün eğitim ilede eskisi kadar kötü olmayacağına inanıyorum ama doğrusu tam gün eğitimdir yinede.

Mesajı Paylaş

https://www.facebook.com/reel/1729466250824196

Hemen her konuda kehanetlerde bulunan çok kişi var. Göreceğiz bakalım bu videoda anlatılanlar, gerçekleşecek mi? Ki ne olduğu da belli değil tam olarak...  ::) ::) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Muhtemelen Doğu Karadeniz veya Akseki sondaj numunelerinin sonuçlarının gelme tarihi 20 Eylül olacak, ondan bahsediyordur. Mesajı Paylaş

Geri sayım başladı. Kaan ın uçmasına bugün itibarı ile 100 gün kaldı. Mesajı Paylaş

Seçimde bütün cephaneyi harcadılar incin top oynuyo ne konuşacağımızı şaşırdık bir füze filan atsalar da neşemizi bulsak. Bu sene sonunda aya sert iniş yapacağız üç ay kaldı bunun füzesi ne zaman olacak mesela Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz