Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Falcon - 03 Haziran 2011, 13:20:48
eyvallah nice arkadaşlarımızın da binlere yükselmesine dilirim.Daha güzel paylaşım ve günlerin dilegiyle
.Kanas Bana yetiş bana :D

Yok yaa yetişemem, bazı konular ilgimi çekmiyor, bazı konulardan da ben çakmıyorum :) Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

535 mesajı atmışssın ne kaldıkı 2 katı sadece ya okadar bile yok yetişirsin ilgi çekmese bile paylaşımiçin teşekkürler yaz ya :D yetişirsin hacım yetişirsin Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 24 Mayıs 2011, 23:26:58
Tabi tabi anlıyorum. Birbilerini bulmaları için aynaya bakmaları yeterli değil mi RekarnO ve arnork'un ?
Hocam yine de zan altında bırakmamalı insanı ama tespitinizi anlayan anladı :) Mesajı Paylaş

ben hala anlamadım ama neyse artık  ??? 8) Mesajı Paylaş

Arkadaşlar bizim murat (skaywolf) rahatsızlanmış haberi olan varmı... Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

ramazan geldi  forumda  hayat  durdu  , millet  neredesiniz  , kimsenin tadı yok sanırım  , bu arada  iftarada  9 saat kalmış. Mesajı Paylaş

Öyle öyle bir haber de yok ki öyle bakınıyoruz.İşte haberler aynı rutin degişen birşey yok.
Mesajı Paylaş

forumda yaprak kımıldamıyor  , sanırım   yarısı sigara  krizinde  yarısıda  susuzlukla  cebelleşiyor  ;D  benimde  sigarasızlıktan  gözlerim karıncalanmaya  başladı  :-\
Mesajı Paylaş

1 dal sigaraya orucumu 6 saat uzatmaya razıyım, başıma vuruyor arkadaş :S Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz