Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 02 Nisan 2024, 08:25:13
İç politikadan sıkıldım, konuyu değiştiriyorum.

İsrail doğrudan Þam'daki İran büyükelçiliğini vurmuş. İçeridekiler mevta elbette. Forumlarda Acemler köpürüyor. Yok efendim bu savaş ilanıdır, (Ki harbiden öyledir. Büyükelçilikler o ülkenin resmen toprağı sayılıyor uluslararası hukuk açısından.) yok efendim şöyle asacağız, yok efendim böyle keseceğiz vs vs...

Ben de dedim ki: Hiç bir halt edemezsiniz, sizde o erkeklik organı yok!

Sen de hemen her şeyden sıkılıyorsun. Neyse Ülkenin bir büyükelçisi saldırılırsa resmiyette bir savaş ilanı olarak geçmiyor mu? Mesajı Paylaş

Resmi bir saldırı yok. İsrail üstlenmemiş ki. Mesajı Paylaş

İran proxy güçler ile Yemen, Gazze, Lübnan dan İsrail'e füzelerle her türlü silahlarla saldırıyor. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: Tigerfish - 02 Nisan 2024, 12:07:55
Neyse Ülkenin bir büyükelçisi saldırılırsa resmiyette bir savaş ilanı olarak geçmiyor mu?

Öyle elbette. Ama İsrail de tıpkı İran gibi bel altı vuruyor. Üstlenmemiş. Mesajı Paylaş

Yesinler birbirlerini...

"6 ay'a kalmadan Þam'da cuma namazı kılacağız" isimli eşsiz dış politik öngörüleriyle  iç savaşa müdahil olan , Suriye'den sonra en çok zarar gören ülkenin liderleri de alsın seçim sonuçlarını bir daha değerlendirsin... Mesajı Paylaş

He bu arada İsrail başkonsolosluğu beğenmediğiniz F35 ile vurmuş. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 02 Nisan 2024, 19:19:10
He bu arada İsrail başkonsolosluğu beğenmediğiniz F35 ile vurmuş.

Halen beğenmiyorum.

İsrail'i de beğenmiyorum, Amerika'yı da beğenmiyorum Avrupa Birliği'ni de beğenmiyorum.

Başka?
Mesajı Paylaş

Siz beğenmemeye devam edin Atı alan Üsküdarı geçe dursun

Yalnız bizim medeniyet beşiğimiz "ABD ve Avrupa"altını bastırayım ,çizeyim kabul edersiniz etmezsiniz,sayelerinde modern dünyanın bir parçası olduk.

Bu arada İsrail eski dostumuz bunu sağlayan 90 ların generallerine şükran sunmak lazım Mesajı Paylaş

Sen beğenmiyon diye onlarda çatlıyodu zaten
Daha iyisini yap sonra beğenme Mesajı Paylaş

İsrail, İran'ın Suriye/Þam'daki büyükelçiliği ek binasını bombaladı.

Devrim Muhafızları komutanı Muhammed Rıza Zahedi saldırıda öldü.

AFP: İsrail'in, Suriye'nin başkenti Þam'daki İran Büyükelçiliği'nin yakınlarına düzenlediği saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti

İsrail Savunma Bakanlığı yüksek alarm durumuna geçti. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz