Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bu moral bozucu günde kafamızı biraz dağıtalım.

Bugün TV kanallarını gezerken 1980 yapımı Superman 2 filmine rast geldim. Filmin sonlarına doğru gözüme ilginç birşey takıldı. Clark Kent gazeteki bayan arkadaşının odasına girmek üzere... Arkadaki camda ise koca bir afiş var. Üzerinde de Türkçe Daha İyisi Olamaz Yazıyor. Acaba yanlış mı gördüm dedim. Ama aynı afiş sonraki sahnelerde birkaç defa net şekilde görünüyor. Bir bisküvi firmasının reklamı.

Kendi kendime Türkiye'deki gösterim için bir gizli reklam mı kullandılar, her ülke için farklı birşey mi yazıyor diye düşündüm. Orijinalini buldum internette, orada da aynı!

İnternetten araştırdım ve şunu buldum...

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=5782866 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Film demişken bizim sinema dizi sektörü neden,niye askeri film cekmez anlamak güc. En son Anadolu Kartalını cektiler güzeldi ama aksiyon azdı. Basmışlardı dramı daha cok. Cünkü artık baya bir bölgeye film özelliklede dizi satışımız var. G.Amerika ya bile dizi satıyoruz. Cekilen filmlerin cogunlugu komedi dogru düzgün seneryoda yok varsa yoksa küfük belden asagı sacma sakalar vıcık vıcık. Polisiyede olur.  Bilim kurgu olur nedir yani komedi,Dram,Aşk başka yok koca bir sıfırlar...  Mesajı Paylaş

Almanlar bile dogru düzgün sinema sektörü yokken bu sene bir film yaptılar eski savaş ucaklarıyla baya güzeldi...

Mesajı Paylaş

Almanların filmi de bizim Anadolu Kartallarının Alman versinuyla Topgun karışımı bir şeye benziyor.  ;D ;D

Almanlar çok fazla F-104 Starfighter kaybettikleri için o uçağa uçan tabut diyorlardı. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Hocam ben hem halkın bilgilinderilmesi. Hemde film ve dizilerin gösterildigi ülkelere ön tanıtımları yapılmış olur düşüncesindeyim. Ürettiklerimizin... Mesajı Paylaş

Karadeniz Yaylalarını Birbirinden Ayırmak İçin İstinat Duvarı !..

Karadeniz yaylalarını birbirinden ayırabilmek için istinat duvarı döşeniyormuş.
Böyle saçmalık olabilir mi ya !
Rize' nin Yukarı Kavrun Yaylasına yapılan istinat duvarı nedeniyle vahşi hayvanlar tutsak hale gelmişler.
İstinat duvarını aşmaya çalışan hayvanlar ise duvarı aşmak isterken yere düşüp ölüyormuş !
Gerçi kimin umrunda öyle değil mi!?
Ölüsüne dirisine saygısı olmayan bir ülkede, tabiatın lafı mı olur ! öyle değil mi:)

Benim almış olduğum duyumlara göre, yaylaları birbirine bağlamak istenmesinde ki asıl mesele ise şudur;
Gözünüz aydın, yaylaları Arap şeyhlerine satacaklar. Yaylalara 50 katlı göktelen yapabilmek için kanunlarda revizyonlar yapıldığı söyleniyordu TV' de. Daha doğrusu 50 katlı göktelen yapmak için engel kalmamış. Kabe' nin çevresinde ki gökdelenleri gördükten sonra, açıkçası bu adamlardan beklerim !
Karadenizli hemşehrim de; kendini kazıklayanlara oy vermeye devam etsinler bakalım.
Ne de olsa cennet Karadenizi talan edecek olan Araplar kutsal topraklardan geliyorlar.

Haberin linkini de verelim: http://www.ulusalkanal.com.tr/yurt/ilk-kurbani-hayvanlar-oldu-h78147.html
Mesajı Paylaş

Brezilyada Sualti yasam alanlari...
Sualtında yaşam hayal olmaktan çıkıyor. Brezilya'da su altında 20 bin kişinin yaşayacağı bir yaşam alanı kurulması planlanıyor.

http://www.denizhaber.com.tr/mobi/news_detail.php?id=65739
Yapilabilir bi proje. Mesajı Paylaş

Biraz da RUHUMUZU dinlendirelim, coşalım:) öyle değil mi ama!

Hep siyaset, hep siyaset...

! No longer available
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz