Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yanlış anlamadıysam bu siteye çiftlik bank diye maytab geçmişler. Elemanları çiftlik bank dan ger topluyoruz demişler her halde burayı kastediyorlar Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 16 Mart 2018, 15:06:07
Yanlış anlamadıysam bu siteye çiftlik bank diye maytab geçmişler. Elemanları çiftlik bank dan ger topluyoruz demişler her halde burayı kastediyorlar
Çok mu sağmışız bunu diyen büyükbaşları.  ;D ;D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sanırım fazla sağılmışlar  alınganlaşmışlar biraz ;) Mesajı Paylaş

Yanlış anlamadıysam bu siteye çiftlik bank diye maytab geçmişler. Elemanları çiftlik bank dan ger topluyoruz demişler her halde burayı kastediyorlar

Haklılar tabi. Uçan memelilerin yeri burası değil. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Bu arkadaşın kullanıcı adını biliyor musun? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Önemli bi haber yok ki konuşacak.  :) Mesajı Paylaş

Ha bu arada siteye üye alımını kapayalım. Başka adlarla üye olmaya çalışanlar var. Dm'den iş istemeye kalkanlar falan olur. Rezillik çıkmadan ön alalım. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Bunun güzel bir atasözü var lakin biz o seviyede insanlar değiliz...

Skywolf hocam cuma yoğunluğu (((: Mesajı Paylaş

Uyudunmu askamlar üstatlar kusura bakmayin 10 haftadir Amerika oldugumdan katilamadim. Nasilsa Amerikadan Siteye ulasamadim. Mesajı Paylaş

Yanlış alarm Serkan. Arkadaş bizden değil, başka bir siteden bahsediyormuş! Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz