Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: leventkepir - 06 Ağustos 2018, 16:03:55
Yürütmeden gelen devlet adamlarına soruyorum. Cinler var mı? Merak ediyorum. Daha önce MİT'e bilgilendirsin diye mail attım gelmedi. Suç mu?

Þaka mı bu? Gerçekten de ''Cin' ler var mı'' diye MİT' e mail mi gönderdin? Mesajı Paylaş

Valla gönderdim. Bir ara arkadaşlar arası muhabbet döndü AKP cinler yüzünden kazanıyor diye, boğazıma kadar geldi, ben de yazdım cevap vermediler. Mesajı Paylaş

Ben birşey sormak istiyorum. 2002 yılında Türkiye 'nin şu andaki kadar silahı (yerli ve milli) var mıydı yok muydu. Yani bunlar gizleniyor muydu? Lütfen yetkililer cevap versin. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: leventkepir - 07 Ağustos 2018, 19:58:28
Ben birşey sormak istiyorum. 2002 yılında Türkiye 'nin şu andaki kadar silahı (yerli ve milli) var mıydı yok muydu. Yani bunlar gizleniyor muydu? Lütfen yetkililer cevap versin.

Yoktu! Cobra araçları, Fırtına obüsleri  vs vardı ama, çoğu sistem yoktu. Bazı şeylerin temelleri vardı ama; Atak, Altay, Milgem, SOM, Bayraktar vs yoktu mesela. Bu kadar çok sistemin gelişmesinde devletin projeleri ve desteği kadar, özel sektörün de kendisini çağa uygun şekilde geliştirmesi önemli rol oynadı! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Teşekkür ederim. Benim esas merak ettiğim m60 tanklarını lisans altında da olsa üretebiliyor muyduk? Yani fabrikalar dış desteksiz M60 yapabiliyor muydu. Ben f16 lar gibi yapamıyor motor dışarıdan geliyor sanıyordum ve hatta kobra araçlarında dışarıdan gelen motorun kullanıldığını biliyordum. Bunlar doğru mu? Mesajı Paylaş

M60 tanklarını üretmedik. Hepsi hazır alım hatta ikinci el. Ancak askeri fabrikalar pek çok parçasını üretebiliyor. M60 tanklarını modernize ettik ama. M60T tanklarını İsrail ile birlikte modernize etmiştik. Tanklarda da, Cobra araçlarında da, F-16'larda da şu an olduğu gibi motor dışarıdan alınıyordu. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sağol adamsın. Mesajı Paylaş

Tekzip metni gönderilmiş. Benim haberim olmamış. Halbuki interneti takip ediyordum. Nasıl manşetten vermezler anlayamadım. Kötü oldu. Mesajı Paylaş

George Soros Atatürk'e kötü laflar söylemişti 2001 yılı falandı haberini bulamıyorum. Acaba ben mi yanlış hatırlıyorum. Ne kadar araştırsam da google da yanıt bulamadım. Acaba olayı hatırlayanınız var mı? benim hafızam mı beni yanıltıyor. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz