Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Valla sizde o var bende de eşek gibi oturup ders çalışmak var  nasıl:? ;D Mesajı Paylaş

bayramda bari bosla şu dersleri. :P
çık dısarı akrabaları gez.en azından farklı kişilerle sohbet edip stres atarsın.
Mesajı Paylaş

Yok hacı zaten zor duruma düşürdüm 80 nette takıldım matematikte sorun yaşadım bu aralar düzeltmem gerekiyor.bana tatil cumadan sonra bu fırsat daha bulunmaz valla Mesajı Paylaş

Amaaaan, ODTÜ'ye hayatında hiç matematik yüzü görmemiş öküzler bile giriyor artık yahu. Çalışmaya ne gerek var.  ;D ;D

Þaka bir yana dersler çok önemli. Özellikle de senin için bu sene. Sakın boşlama. ;) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Dogru  öküzler bile giriyor biz giremiyoruz.
Ben ders çalışmaya gidiyorum hadi size yetecek kadar haber paylaştım akşama kadar idare edin sonra gene gelir paylaşırım Mesajı Paylaş

İnşallah istediğin Yeri kazanırsın. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 17 Kasım 2010, 11:11:49
İnşallah istediğin Yeri kazanırsın. :)
İnşallah murat abi neyse akşama bir süpriz bir konu oluşturabilirim. Mesajı Paylaş

Cemaat kimse varmı sohbette :D :D Ya bi bırak ya okuduğun 2-3 kelime onada eşek gibi ders diyon paso yatıyon :D :D Bak bana parayı verselere satürne gidecem ama para yok paranın gözü kör olsun uleeeynn :D Mesajı Paylaş

Ben sana parayı vercem oglum sen ders çalış.6 saatir çalışıyoruz oglum 2- 3 kelimeymiş Mesajı Paylaş

Sen parayı ver ben sana ders çalışmayıda bıraktırcam beynine 2-3 tane soket boru otomatik çalışırsın :D Bu arada cemaat bayramınız mubarek olsun kavurmalar bol olsun :D

Çalış çalış emmi sen adam olcan sen inek olcan :D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz